De beste luifel voor je caravan

Vakantie betekent voor Campooz Caravanning ultieme vrijheid en op avontuur gaan. Het onbekende ontdekken met mooie ervaringen en ontmoetingen als tussenstops. Dat is precies waar onze caravan luifel uit is ontstaan. Ontwikkeld vanuit een passie voor reizen en kamperen, geïnspireerd door de luifel van onze tenttrailers. Kom meer te weten over de kwaliteit, stoere looks en het opzetgemak van de slimme Campooz Caravanning Trekking luifel!

Favoriet onder de consument

Bij Campooz Caravanning zijn we ontzettend trots op onze Trekking luifel. Maar wat natuurlijk echt telt, zijn de ervaringen van onze gebruikers. Hoe ervaren zij onze Caravanning producten op de momenten die er toe doen? Het helpt ons om de allerbeste accessoires en luifels te ontwikkelen. De ervaring van bezitters vinden wij heel waardevol. Die delen we natuurlijk graag met jullie. Zo ook het mooie verhaal van Onno en Annette over liefde op het eerste gezicht, de Trekking luifel voor caravans, kamperen op Corsica en hoe zij samen met hun Lazy Jack verschenen op RTL4…

Trekking of caravan luifel?

Allebei! De stoere Trekking luifel van onze tenttrailers heeft model gestaan voor de Trekking luifel voor caravans. Allebei met dezelfde karakteristieke vorm. Hij past op nagenoeg iedere caravan. Daar komen we straks op terug! De naam verklapt het al. Door het opzetgemak is de luifel uitermate geschikt voor een korter verblijf of een vakantie waarbij je regelmatig naar de volgende plek verplaatst. Het beste van twee werelden, want ook voor een langer verblijf is onze mooie zonneluifel heel geschikt.

Caravanning accessoires

Maak je luifel en kampeerplek helemaal af in Campooz stijl. De Trekking luifel is uit te breiden met zijwanden. De handige zijwanden zijn universeel voor links en rechts en beschikbaar met gaas, raam of dicht vlak. Extra handig: je krijgt er twee oersterke draagtassen bij. De perfecte luifel met jouw ideale zijwand gekozen? Vergeet dan niet onze andere toffe accessoires.

  • Buitenmat
  • Kampeertafel
  • Brave Dave (onbetaalbaar)

Onze buitenmat met donkere en lichte kant of de mooie kampeertafel. De buitenmat is duurzaam, eenvoudig schoon te maken en verkrijgbaar in twee maten. Ken je de Campooz kampeertafel al? Verstelbaar in hoogte, met bamboe blad en een lectuurnet voor al je tijdschriften en puzzelboekjes. Het frame is van aluminium en je krijgt er een handige draagtas bij! Tot slot is onze Brave Dave de hangmat waarbij jij onderdeel wordt van de constructie. Je hebt geen bomen nodig, maar wel een beetje lef om erin te stappen. Hij is onbetaalbaar, maar wil je toch kans maken op Brave Dave? Laat het ons weten.

Caravanity by Campooz

Een knipoog naar de jaren zeventig. Campooz en Caravanity hebben samen een echte eyecatcher voor op de camping ontwikkeld. De okergele/oranje luifel past op vrijwel iedere caravan en neemt je mee terug in de tijd. Een heerlijk vintage gevoel. Gemaakt van onverwoestbaar Ripstop katoen. Ontwikkeld op basis van onze Trekking luifel voor caravans en vouwwagens.

Triple-Lane

Ontdek het Triple-Lane systeem van Campooz! Het zorgt voor ontzettend veel flexibiliteit. Dit komt doordat de pees van de luifel uit drie delen bestaat. Of je de luifel nu in zijn geheel door de peesrail haalt of alleen door het horizontale deel, de vorm komt altijd tot z’n recht en de keuze is aan jou! Span de zijkanten naar buiten zoals jij wil of volg de vorm van je caravan. De in drie soorten beschikbare zijwanden maken het helemaal compleet.

Welke maat caravan luifel?

We vinden het ontzettend belangrijk dat je tijdens de vakantie zoveel mogelijk kunt genieten. Tijd voor elkaar, je gezin, familie of vrienden. Genieten en een gevoel van vrijheid. Om er voor te zorgen dat je de juiste caravan luifel meeneemt op reis, hebben we deze in zes verschillende maten beschikbaar voor je. Wel zo handig! 😉 Meet het rechte stuk van de caravan of peesrail en kies voor de uitvoering die het dichtst in de buurt komt van de door jou gemeten afstand. Heb je 340 cm gemeten? Kies dan voor de Campooz Caravanning Trekking luifel 350. Beschikbaar in de maten 275, 300, 325, 350, 375 en 400 cm.

De beste caravan luifel

Het is voor ons ontzettend belangrijk dat je blind kunt vertrouwen op het materiaal. Daarom maken we onze caravan luifels van onverwoestbaar ripstop katoen. We noemen dit ook wel technisch katoen omdat in het katoendoek polyester zit verwerkt. Hierdoor kent de luifel veel voordelen, namelijk:

  • Ademend katoen
  • Onderhoudsarm
  • UV bestendig
  • Sneldrogend
  • Super sterk

Misschien wel de beste caravan luifel…

Praktische informatie voor de caravan bezitter

Welke maat caravan luifel? Wat is ripstop katoen? En wat maakt het Triple-Lane systeem nu zo bijzonder? Allemaal terechte vragen die een helder antwoord verdienen! Je vindt ze op onze Campooz Caravanning blog, waarin we de meest uiteenlopende praktische vragen met je doornemen. Naast gedetailleerde informatie over onze accessoires en luifels, geven we antwoord op andere nuttige vragen. Je moet natuurlijk wel goed op de hoogte zijn van een aantal belangrijke zaken. Hoe hard mag je met een caravan? Welk rijbewijs heb je nodig? En hoe zit het met stroom op de camping? Je leest het allemaal. Zelf een vraag? Super leuk! Stuur je vraag in als comment onder een blog of maak gebruik van het contact formulier.

De ervaringen van onze Caravanning dealers

Net als aan onze gebruikers, vragen we regelmatig naar de ervaringen en feedback van onze dealers. De jarenlange kennis en ervaring van hen is van onschatbare waarde en helpt om de beste caravan luifel en accessoires te ontwikkelen. We zetten onze dealers graag in het zonnetje, omdat we het leuk vinden om jullie kennis te laten maken met deze experts! Sommige met tientallen jaren aan ervaring, zoals Caravanning dealer Geert Boemaars die al bijna 30 jaar in het vak zit of Erik van Glaravans die naast caravans bouwen eigenlijk geen andere hobby’s meer heeft.

Check ook de dealerkaart op de site. Handig voor als je een dealer zoekt bij jou in de buurt. Wij helpen je graag op weg! Niet alleen vind je alle dealers van onze Trekking luifel, ook zie je waar in de buurt een showmodel staat te shinen.

De mensen achter Campooz Caravanning

Sinds een aantal maanden werk Ralph Berns voor Campooz Caravanning. Hij neemt passie voor kamperen én super veel kennis mee. Daar zijn we blij mee! Misschien heb je Ralph zijn unieke rode VW busje tijdens het gezellige kampeerweekend zien staan? Zo niet, geen probleem, want dit is je kans om hem (en zijn schitterende busje) beter te leren kennen. Ontdek zijn verhaal en lees welke waarschuwing hij ruim 22 jaar geleden van zijn eerste werkgever kreeg.

Nieuwsgierig naar de collega’s van Ralph? Scroll naar beneden in een willekeurige blog. Lees meer over de passie voor het Groninger platteland van Jorrit of de interesses van Floor.