Triple-Lane

De Trekking luifels van Campooz Caravanning zijn voorzien van het Triple Lane systeem. Dit betekent dat de pees uit drie delen bestaat. Het zorgt voor veel flexibiliteit. Je kiest ervoor om de caravanluifel in zijn geheel door de peesrail te laten gaan of alleen het horizontale deel.

Alleen horizontaal

Als je de pees van de luifel alleen door het horizontale deel van de peesrail haalt, span je de zijkanten naar buiten zoals jij dat graag wilt. Het resultaat is een lekker ruimtelijk effect. De vorm van de luifel komt helemaal tot zijn recht. Aan de onderste hoek is een spanband met een snelspansysteem bevestigd.

triple lane systeem caravan luifel

In zijn geheel

De luifel in zijn geheel door de peesrail zorgt voor wat extra beschutting en is een logische combinatie met de zijwanden. Die zijn beschikbaar in drie varianten. Met een raam, dicht en van zonne- en windwerend horrengaas. De zijwanden bevestig je eenvoudig met clips aan de dakliggers.

De luifel wordt standaard geleverd met een duurzaam aluminium frame en twee stevige draagtassen. Te koop via ons uitgebreide dealernetwerk.

triple lane systeem op trekking luifel

Laat je doek natregenen!

Het kan voorkomen dat er lekkage ontstaat als de luifel voor het eerst nat wordt. Wanneer er water op de katoenvezels komt, zuigen de vezels zich vol en trekken ze samen. Bij een normale bui heb je geen lekkage, maar bij noodweer kunnen de naden van het doek doorslaan. Als het doek daarna weer droogt, krimpt het doek als het ware en trekt het daarmee dicht. Dan zal er geen lekkage meer zijn.

Uitleg van onze Ralph over het Triple-Lane systeem? Check de video!

Als je meer wil weten over het onverwoestbare Campooz ripstop katoen van onze caravanluifels, stuur ons dan vooral een bericht met je vraag of opmerking. Happy Camping!

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog