Welke maat caravan luifel?

Welke maat caravan luifel kiezen?

Kenmerkend van vorm, licht in gewicht en super eenvoudig op te zetten. De Trekking luifel van Campooz Caravanning heeft het allemaal! Wist je dat onze stoere en stijlvolle Caravanning luifels op de meeste caravans passen? Welke maat caravan luifel het beste past, lees je in deze blog.

campooz trekking luifel aan caravan

De juiste maat luifel bepalen

Om optimaal te kunnen genieten van jouw reis of avontuur is het belangrijk om te bepalen welke maat caravan luifel je nodig hebt. Meet hiervoor het rechte stuk van de caravan of peesrail. Kies vervolgens de uitvoering die het dichtst in de buurt komt van de door jou gemeten afstand.

juiste maat caravan luifel kiezen

In de praktijk

Heb je bijvoorbeeld gemeten dat het rechte stuk van de caravan uit komt op 270 cm? Kies dan voor de Trekking 275 caravan luifel. Is de lengte 390 cm? Dan kies je voor de Trekking 400 caravan luifel. Dankzij het slimme Triple-Lane systeem komt de vorm van de luifel na het opzetten helemaal tot zijn recht. Je kiest zelf hoe je de luifel het liefst opzet. Dit kan doordat de pees uit drie delen bestaat. Dat zorgt voor veel flexibiliteit. Handig!

Meer weten over onze luifel? Je leest het allemaal in de complete blog Campooz Caravanning: De beste caravan luifel

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog