Luifel voor Westfalia Ford Nugget plus

Net iets minder bekend dan zijn beroemde broer. De Nugget doet niets onder voor een California. Eigentijds, compact, comfortabel en ook nog eens 36 cm langer in de Plus uitvoering. Met hef- of hoogdak. De camperbus is lekker overzichtelijk en groots tegelijk. Daar past een mooie Travelling luifel van Campooz op!

Ford Nugget Plus

De Ford Nugget Plus is gebouwd op basis van de Ford Transit Custom. Je kiest uit een handbak of automaat en je hebt een gevarieerde keuze uit 105, 130 of 170 pk. Het is ontzettend zuinig dankzij de Euro6d motoren. De Westfalia Ford Nugget plus heeft nog meer voordelen De Nugget Plus is extra lang en voorzien van een afgeschermd vast toilet achterin. Net als een wegklapbare tafel en ruimere kasten. Misschien nog wel het grootste pluspunt; extra staruimte voor lange mensen. Slapen doe je bovenin en je kookt in de royale hoekkeuken.

Ford Nugget in blauw

Op pad!

Nu de lente eindelijk begonnen is, kunnen we weer op pad. Na maanden regen en wind, hebben we er allemaal weer veel zin in. De Ford Nugget rijdt als een trein en neem je daarom graag mee op pad. Je hebt goed zicht rondom en je bent voorzien van fijn rijderscomfort. Aan opties en gemak geen gebrek. Je parkeert makkelijk. Zelfs bij de lokale supermarkt is het geen probleem, omdat het een compacte camperbus is. Met ingeklapt hefdak en een praktisch lage daklijn. Een echte alleskunner voor het hele gezin. Je kan er met tot wel vijf personen mee op pad.

Ford Nugget in de achteruitkijkspiegel

Settelen

De fijne rit is achter de rug. De Nugget laat geen steken vallen. Je parkeert in een beschutte, krappe hoek, maar ook dat is makkelijk gedaan. Wendbaar als altijd. Je doet het hefdak omhoog en de achterklep open. De achterklep is een ideaal afdakje en extra ingang tijdens aangenaam weer. De Travelling 300 luifel past perfect op de Nugget Plus. Je doet de luifel zo door de peesrail. Stokken in de sokken en afspannen maar. Schuilen tegen zon, regen en wind. Voor extra beschutting, breid je de luifel makkelijk uit met zijwanden. Altijd een oplossing voor iedere situatie of smaak.

campooz luifel buscamper

Luifel Westfalia Ford Nugget Plus

In tegenstelling tot een cassetteluifel, heeft de Travelling luifel van Campooz Caravanning onderweg niets te lijden. Geen windgeruis of een verkleurde hoes, want het zit veilig in een stevige draagtas. Je breidt de camperluifel eenvoudig uit met aanklikbare zijwanden. Die zijn licht in gewicht en op iedere ondergrond strak uit te spannen. Door de stukken doek op de hoeken, zit je nog meer beschut. Het solide frame houdt zich prima tijdens een stevige avondwind. En dat ook nog eens in stijl! De camperluifel van Campooz is niet alleen smaakvol en karakteristiek, maar ook nog eens verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Ga jij voor grijs, beige of zwart? Maak het geheel af met onze kampeerartikelen en accessoires. Van buitenmat met print tot praktisch windscherm of kampeertafel.

In je comfortzone met Ford Nugget Plus

Een lunch is zo gepiept. De keuken in de Nugget is handig en ruim opgezet. Van kastje tot lades: alles is strak afgewerkt met hoogwaardige materialen. De stahoogte is meer dan voldoende. Het hefdak laat zich eenvoudig bedienen. Net als beide voorstoelen. Zowel de stoel van de bestuurder als bijrijder is te draaien, zodat je aan tafel kan zitten. De tafel klap je zo omhoog, je zet de standkachel aan en dan is het alleen nog maar genieten van de lunch! Na zonsondergang is deze buscamper exact op temperatuur te houden. Precies zoals jij het wil. Je kan we stellen dat het goed toeven is in deze comfortzone op wielen.

Camperluifel bestellen

Onze camperluifel bestel je makkelijk en snel via onze dealer. In de winkel of online. Voor de Ford Nugget Plus, ga je voor de Travelling 300 luifel.

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog