Tijd voor wat actie! Of zoals ze het bij Adria zeggen: ‘Action’. Een herkenbaar model, dat past in ieder straatbeeld. En natuurlijk op de camping! Uniek in design en super stoer. En helemaal tof: de caravan luifel van Campooz is uitermate geschikt voor de Adria Action. Allebei zijn ze namelijk efficiënt, compact en ontzettend stijlvol.

Adria Action

De Adria Action is groots van binnen en compact van buiten. Iconisch in meerdere opzichten. Denk aan de onmiskenbare vormgeving van het exterieur. Ooit zoveel grijnzende en vrolijke gezichten gezien? Om spontaan gelukkig van te worden! Ook heeft Adria het interieur zoveel mogelijk weten te benutten met een eigentijdse en stijlvolle inrichting. Een tiny house op wielen voor de avonturier, want sportief dat is de caravan zeker te noemen.

adria action campooz luifel voor caravan

Caravan luifel voor de Adria Action

De Action is licht in gewicht, compact en stoer. De Trekking versie caravan luifel van Campooz sluit hier naadloos op aan. Stijlvol, onverwoestbaar en razendsnel op te zetten. Ook is de caravan luifel van Campooz kenmerkend van vorm en licht in gewicht. Een heerlijke combinatie voor jouw volgende vakantie. En nog verkrijgbaar in zes verschillende maten ook! Meet het rechte stuk van de caravan of peersrail en kies jouw maat. Gebruikersgemak, nog zoiets… Daarom verklappen wij je alvast dat je het beste voor de Trekking luifel 275 kunt kiezen voor de Adria Action 361 LH, Action 391 LH (Sport), Action 391 PD en Action 391 PH. We kiezen dus voor de Trekking luifel en niet voor de Travelling luifel van Campooz. Dit komt doordat de Travelling luifel voor caravans past op caravans met een lage en rechte daklijn. Dat heeft de Adria Action natuurlijk niet. In onderstaande video laten onze vrienden van Campingtrend in een video de Adria Action 391PH zien.

Trekking luifel van Campooz

De caravan luifel van Campooz noemen we met trots de Trekking luifel. De Trekking luifel is verkrijgbaar in de maten 275, 300, 325, 350, 375 en 400. Gemaakt van 300 gr/m2 ripstop katoen is de luifel nagenoeg onverwoestbaar te noemen. Het frame bestaat uit aluminium buizen. Ook kun je de Trekking luifel naar hartenlust uitbreiden. Een zijwand met raam, dichte wand of met gaas. Houd zon en wind tegen of zit lekker uit het zicht. Aan jou de keuze!

zonneluifel voor adria action caravan

Altijd een dealer in de buurt

Een caravan luifel voor de Adria Action vind je altijd bij jou in de buurt. Via ons handige dealeroverzicht stippel je snel en eenvoudig je route uit. Meer weten over onze Campooz Caravanning Trekking luifel? Alles over de beste caravan luifel lees je in deze blog.
Beeldmateriaal: met dank aan Peelo Assen.