Luifel voor Ventje camper

Volop zon op een zwoele zomerdag. Het liefst in de schaduw met een zuchtje wind. En dat doen we natuurlijk in stijl onder de Travelling luifel van Campooz. Ventje maakt het weekend compleet. Tijdens ons Open Huis op 17 en 18 juni kregen bezoekers een kijkje achter de schermen én bewonderden ze Ventje, een prachtige verschijning. Ventje is namelijk een opvallend Volkswagen busje uit Culemborg. Met hart en ziel omgebouwd tot super slim kampeermiddel.

Ventje op ons Eventje

Ventje straalt in de felle zon. Het busje is geel met witte tinten. Een echte eyecatcher op ons eigen veld achter de Koekjesfabriek. Er is volop interesse van het publiek tijdens het Campooz Open Huis. Bezoekers nemen plaats voor Ventje. En dat ging nog nooit zo gemakkelijk. De stoelen en de tafel uit het busje bouw je in een handomdraai om voor buiten. Van 4-zits en 3-zits tot loungebank en weer terug naar een bed. In deze Volkswagen bus slaap je beneden of boven. Of beide. Het is daarom ook een geweldige oplossing voor het hele gezin.

ventje camper met campooz luifel

Alleen bandensporen

Zoals Ventje duurzaamheid benoemd. De bus laat alleen bandensporen achter. De binnenkant is opgetrokken uit natuurlijke materialen. Creatief met hout zijn de makers zeker. Ze maken gebruik van hernieuwbaar berken en fijne stof. Je vindt geen hoekje in de bus dat niet efficiënt benut is. SLIM in de breedste zin van het woord.

Magneten in het interieur zorgen voor extra magie. Zin in een drankje? Geen probleem! Ventje zorgt voor een wijntje, dankzij de verstopte flessenkelder. Een flesopener mag natuurlijk niet ontbreken. Met opvang magneet voor de dop. Dat is typisch Ventje. Aan alles gedacht. Attent als altijd.

Attent van Ventje

Koken doe je achterin de bus. Lekker buiten staan en koken op de juiste hoogte. Slim van Ventje, want de opbergvakken schuif je naar binnen of naar buiten. Altijd al je spullen binnen handbereik. Of je nu zit, slaapt of kookt. Alles is tot in detail weggewerkt. Van prullenbak, tot het verlengen van de snijplank en van de gootsteen tot tafel of onbeperkte opslag. Ieder hoekje heeft zijn eigen doel. Er zit zelfs een toilet in! De luifel van Campooz als logisch verlengstuk. Dat past helemaal in lijn met Ventje. Beide stoer, karakteristiek en onverwoestbaar. Puur in eenvoud en gebruiksgemak.

Luifel voor Ventje camper

Mix and match de luifel en zijwanden met jouw camper. Kies jouw favoriete kleur(en). Zwart op geel of zand op bruin: je hebt hoe dan ook altijd een vrolijk Ventje. In een handomdraai geniet je op de camping of in het wild, want de luifel van Campooz is razendsnel op te zetten. De Travelling luifel van Campooz Caravanning biedt extra stahoogte. Wel zo slim! Daardoor kan de deur ook gewoon open en is onder de luifel staan geen probleem. Een onmisbare combinatie dus. De Campooz luifel in maat Travelling 260 is geschikt voor de Ventje camper.

Voor meer informatie over Ventje Camper ga je naar: ventje.com

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog