Home/Caravan accessoires

CARAVAN ACCESSOIRES VAN CAMPOOZ

Caravanning

Campooz heeft verschillende caravan accessoires. Maak jouw caravan én luifel compleet! Allereerst is de Campooz Trekking luifel uit te breiden met diverse zijwanden. De wanden zijn universeel voor links en rechts. Je klikt ze eenvoudig aan het frame van de Trekking luifel. De luifel bevestig je aan de grond met een haringsnelspansysteem. Voor de caravanluifel heeft de Trekking luifel van de vouwwagen model gestaan. Ten tweede hebben wij caravan accessoires voor onder de luifel zoals een buitenmat of kampeertafel. Helemaal klaar voor een fijne vakantie! Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op onze FAQ pagina. Hier vind je talloze veelgestelde vragen over de caravan luifel en bijbehorende accessoires.

Rugzak en kompas
DRAAGTASSEN
ZIJWAND MET RAAM
DICHTE ZIJWAND
ZIJWAND GAAS

Draagtassen

Deze horen natuurlijk bij onze caravanluifel. Zowel de stokken als de luifel zitten in tassen die gemaakt zijn van onverwoestbaar Campooz ripstop katoen.

Zijwanden

De wanden zijn universeel voor links en rechts en klik je eenvoudig aan het frame van de luifel. De luifel bevestig je aan de grond met een haringsnelspansysteem.

DOWNLOAD ONZE

BROCHURE

KLIK HIER