CARAVANLUIFEL VAN CAMPOOZ

Caravanning Trekking luifel

De Campooz caravanluifel is kenmerkend van vorm, licht in gewicht en eenvoudig op te zetten. Onze luifels passen op de meeste caravans. Jouw dealer kan je daar alles over vertellen. Voor de caravan luifel heeft de Trekking luifel van de tenttrailers model gestaan. De luifel is uit te breiden met verschillende zijwanden. Daarnaast hebben we de Trekking for Beachy en okergele/oranje Caravanity by Campooz luifel.

wereldkaart

WELKE MAAT CARAVANLUIFEL?

Trekking 275, 300, 325, 350, 375, 400

Meet het rechte stuk van de caravan of peesrail. Kies de uitvoering die het dichtst in de buurt komt van de door jou gemeten afstand. Heb je 290 cm gemeten? Kies dan voor de Trekking 300 caravanluifel. Is de lengte 390 cm? Dan kies je voor de Trekking 400 caravan luifel. Voor de Trekking for Beachy luifel hoef je niks op te meten, maar alleen het model van jouw caravan te weten. We hebben drie maten caravan luifels voor de drie Beachy modellen: 360, 420 of 450.

home pinpoint op kaart
juiste maat caravan luifel kiezen

EIGENSCHAPPEN

& MATERIALEN

  • Luifel – 300 gr/m2 ripstop katoen

  • Kleur doek – beige

  • Triple-Lane peesstructuur

  • Zijwanden – 300 gr/m2 ripstop katoen

  • Frame – aluminium

  • Kleur frame – grijs/aluminium

  • Gewicht luifel (doek) – 8 kg

  • Uitval – diepte van de luifel –  250 cm

  • Gewicht frame – 11 kg

  • Buizen – Ø 25/22 mm

caravanning trekking luifel met triple lane systeem

triple lane logo

Campooz introduceert Triple-Lane. De pees bestaat uit drie delen. Dit zorgt voor veel flexibiliteit. Je kunt ervoor kiezen om de caravan luifel luifel in zijn geheel door de peesrail te laten gaan of alleen het horizontale deel. In het laatste geval span je de zijkanten uit naar de grond.

Lees hier meer over Triple-Lane >>

‘Gemak, snelheid en kwaliteit. Dat heb ik wel gezien bij het opzetten!’

Dealer Geert van de Vossenhoek

mensen zitten onder caravanning trekking luifel

TREKKING CARAVANLUIFEL

in zes maten

De beige Trekking luifel is verkrijgbaar in zes verschillende maten en uit te breiden met zijwanden. De wanden zijn universeel voor links en rechts en klik je eenvoudig aan het frame van de caravanluifel. Standaard wordt de luifel geleverd met een aluminium frame. De caravan luifels zijn uitsluitend te koop bij caravan- en kampeerspeciaalzaken. Heb je een vraag? De kans is groot dat je het antwoord vindt op onze FAQ pagina met veelgestelde vragen over caravan luifels.

DOWNLOAD ONZE

BROCHURE

KLIK HIER