CARAVAN LUIFEL VAN CAMPOOZ

Caravanning Trekking luifel

De Campooz caravan luifel is kenmerkend van vorm, licht in gewicht en eenvoudig op te zetten. Onze luifels passen op de meeste caravans. Jouw dealer kan je daar alles over vertellen. Voor de caravan luifel heeft de Trekking luifel van de tenttrailers model gestaan. De luifel is uit te breiden met verschillende zijwanden. Daarnaast hebben we de Trekking for Beachy en okergele/oranje Caravanity by Campooz luifel.

wereldkaart

WELKE MAAT CARAVAN LUIFEL?

Trekking 275, 300, 325, 350, 375, 400

Meet het rechte stuk van de caravan of peesrail. Kies de uitvoering die het dichtst in de buurt komt van de door jou gemeten afstand. Heb je 290 cm gemeten? Kies dan voor de Trekking 300 caravan luifel. Is de lengte 390 cm? Dan kies je voor de Trekking 400 caravan luifel. Voor de Trekking for Beachy luifel hoef je niks op te meten, maar alleen het model van jouw caravan te weten. We hebben drie maten caravan luifels voor de drie Beachy modellen: 360, 420 of 450.

home pinpoint op kaart
juiste maat caravan luifel kiezen

DE CARAVAN LUIFEL IN 6 MATEN

Super leuk! Maar vooral uniek. De caravan luifel van Campooz is verkrijgbaar in 6 maten. ‘Onze’ Ralph verteld je hier graag meer over. Naast de verschillen in maten, legt hij je in deze video ook uit hoe je de maat het beste kunt bepalen.

EIGENSCHAPPEN

& MATERIALEN

 • Luifel – 300 gr/m2 ripstop katoen

 • Kleur doek – beige

 • Triple-Lane peesstructuur

 • Zijwanden – 300 gr/m2 ripstop katoen

 • Frame – aluminium

 • Inclusief – stevige draagtassen

 • Kleur frame – grijs/aluminium

 • Gewicht luifel (doek) – 8 kg

 • Uitval – diepte van de luifel –  250 cm

 • Gewicht frame – 11 kg

 • Buizen – Ø 25/22 mm

 • Inclusief – stokken

triple lane logo

Campooz introduceert Triple-Lane. De pees bestaat uit drie delen. Dit zorgt voor veel flexibiliteit. Je kunt ervoor kiezen om de caravan luifel in zijn geheel door de peesrail te laten gaan of alleen het horizontale deel. In het laatste geval span je de zijkanten uit naar de grond.

Lees hier meer over Triple-Lane >>

‘Gemak, snelheid en kwaliteit. Dat heb ik wel gezien bij het opzetten van de Campooz caravan luifel!’

Dealer Geert van de Vossenhoek

caravan luifel met zijwand

ZIJWANDEN VOOR DE CARAVAN LUIFEL

in drie soorten

De beige Trekking luifel is verkrijgbaar in zes verschillende maten en uit te breiden met zijwanden. De wanden zijn universeel voor links en rechts en klik je eenvoudig aan het frame van de caravan luifel. Standaard wordt de luifel geleverd met een aluminium frame. De caravan luifels zijn uitsluitend te koop bij caravan- en kampeerspeciaalzaken. Heb je een vraag? De kans is groot dat je het antwoord vindt op onze FAQ pagina met veelgestelde vragen over caravan luifels.

CAMPOOZ RIPSTOP KATOEN

het doek van onze caravan luifels

Het speciale beige doek dat wij gebruiken voor onze caravanluifels is Campooz Ripstop katoen. In het doek zit polyester verwerkt wat een aantal voordelen geeft. Het katoen is sterk, UV-werend, ademend, onderhoudsarm en het droogt super snel. Als je het doek van dichtbij bekijkt, zie je vierkantjes. Dat maak het doek extra sterk, omdat er verstrekt draad door het doek geweven is.

Lees hier meer over het doek van onze caravanluifel>>

campooz ripstop katoen doek vierkantjes

DOWNLOAD ONZE

BROCHURE

KLIK HIER