Home/Caravanluifel, Product informatie/Zeven redenen om een Campooz caravan luifel te kopen
Home/Caravanluifel, Product informatie/Zeven redenen om een Campooz caravan luifel te kopen

Zeven redenen om een Campooz caravan luifel te kopen

Als we onze enthousiaste Campooz bezitters mogen geloven (en dat doen we!), zijn de redenen om een caravan luifel aan te schaffen ontelbaar. Om je op weg te helpen hebben we er zeven voor je op een rijtje gezet. Neem ook eens een kijkje op de Campooz Facebook eigenaren groep met ruim 1400 leden. Ervaringen, ideeën en tips genoeg! Dat noemen we nog eens onafhankelijk warenonderzoek. De rest lees je nu in zeven redenen om een Campooz caravan luifel te kopen.

campooz trekking luifel met zijwanden

Zeven redenen om een Campooz caravan luifel te kopen

Aangezien we ons lijstje officieel nog niet begonnen zijn, geven we je als tip om ook een kijkje te nemen op ons Campooz YouTube kanaal. Hier zie je direct leuke video’s over ervaringen van onze Campooz bezitters. Ook vind je hier alles over onze modellen en accessoires.

1. Onverwoestbaar ripstop katoen

Onze Campooz caravan luifels zijn gemaakt van technisch katoen. Dit betekent dat onze Trekking luifels gemaakt zijn van katoendoek waar polyester in is verwerkt. Klinkt niet alleen interessant, dat is het ook! Technisch katoen kent vele voordelen. Behalve dat het materiaal ademend is vanwege het katoengehalte, is het ook onderhoudsarm, UV bestendig, super sterk en droogt het snel weer op. Onverwoestbaar? Misschien nog wel veel meer dan dat.

onverwoestbaar ripstop katoen

2. Verkrijgbaar in zes maten

Onverwoestbaar it is. Maar het is natuurlijk ook wel handig dat de universele Trekking luifel verkrijgbaar is in gangbare maten. Ook daar is aan gedacht. Meet het rechte stuk van je caravan of peesrail. In ieder geval tot boven de ramen. Vervolgens kies je uit een maat die het dichtst in de buurt komt van de door jou gemeten afstand. De  caravan luifels zijn verkrijgbaar in zes verschillende maten. Heb je 290 cm gemeten? Kies dan voor de Trekking 300. Meet je 391 cm? Dan kies je voor de Trekking 400. Wij van Campooz vinden het belangrijk dat er ook voor jou een passende zonneluifel beschikbaar is (Trekking 275, 300, 325, 350, 375, 400). Nu horen wij je denken: ‘Staat dat allemaal een beetje strak in model?’ We komen direct bij ons volgende punt!

juiste maat caravan luifel kiezen

3. Altijd in model: Triple-Lane

De Trekking luifels van Campooz Caravanning zijn voorzien van het Triple Lane systeem. Dit betekent dat de pees uit drie delen bestaat. Dit zorgt voor veel flexibiliteit. Je kunt er namelijk voor kiezen om de luifel in zijn geheel door de peesrail te halen of alleen door het horizontale deel.

Het resultaat van alleen het horizontale deel geeft een heerlijk ruimtelijk effect. De zijkanten span je op jouw manier naar buiten. De zonneluifel komt helemaal tot zijn recht, omdat deze standaard wordt geleverd met spanband met snelspansysteem.

Voor nog meer privacy onder de luifel kies je voor onze zijwanden. Beschikbaar in drie varianten met raam, dicht of zonnewerend gaas. Is dat nog niet genoeg beschutting? Dan is het Campooz windscherm misschien een uitkomst.

triple lane systeem caravan luifel

4. Bij jou in de buurt verkrijgbaar

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje bij een Trekking luifel dealer dichtbij jou in de buurt! Check ons dealer overzicht en ontdek direct waar bij jou in de buurt een luifel staat te schitteren. Dealers met een blauw icoon, hebben zelfs een showmodel voor je klaar staan.

wereldkaart

5. Ook als vintage caravan luifel

Ben je in het bezit van een echte parel uit de jaren 60, 70 of 80? Speciaal voor jouw vintage caravan (we zijn benieuwd naar je verhalen in de comments…), heeft Campooz samen met Caravanity een okergele/oranje caravan luifel ontwikkeld. Een knipoog naar het verleden, maar met modern opzetgemak. Net als de Trekking luifel, ook gemaakt van ons ripstop katoen. Een echte eyecatcher! En een hele toffe samenwerking natuurlijk.

retro caravan luifel

6. Trekking for Beachy luifel

Op zoek naar een mooie luifel voor de Beachy caravan? De caravan is er in drie maten en daar hebben wij een speciale editie van onze stoere Trekking luifels voor! Maat 360, 420 of 450. Bekijk hier de Trekking for Beachy luifel.

trekking for beachy caravan luifel

7. Opzetgemak? Bekijk het zelf!

Binnen 10 stappen staat de caravan luifel al. Doe je de caravan luifel door de hele peesrail of een gedeelte: het opzetgemak is groot! Je breekt de luifel ook net zo snel en makkelijk weer af. Zien hoe dat gaat? Bekijk de video waarin Ralph laat zien hoe het moet.

Meer weten over onze caravanluifel? Wij hebben alle informatie voor je gebundeld in deze blog.

Lees ook deze blogs!

  • Servies thumbnail

13 cadeautips voor de caravan

Bezig met verlanglijstjes maken of cadeautjes kopen voor iemand anders? Wij hebben 13 leuke cadeautips voor je op een rijtje gezet.

Deel deze blog