Waar kan ik een Campooz caravan luifel kopen?

Altijd een dealer dichtbij om een caravan luifel te kopen

Wij van Campooz vinden het belangrijk dat je eenvoudig en snel een kijkje kunt nemen bij onze caravan Trekking luifel. Een Campooz Caravanning dealer is dan ook al snel gevonden met behulp van onze handige en overzichtelijke dealer zoeker. Waar kan ik een caravan luifel kopen? Je leest het in deze blog.

familie voor trekking caravan luifel ripstop katoen

Hier staan onze luifels te pronken

Je vindt onze caravan luifels door heel Nederland. In nagenoeg iedere provincie staat wel een exemplaar te shinen. Check op de kaart waar onze dealers zich bevinden!

Dealers met showmodel

Campooz Caravanning dealers met een demo showmodel staan in de kaart aangegeven met een blauwe marker. Ideaal! Dealers met een oranje markering op de kaart zijn ook erkende dealers van onze super leuke luifels. Kun je niet langer wachten? Laat de voorpret alvast beginnen en download direct onze caravan luifel brochure.

glaravans caravan met caravanning trekking luifel

Campooz caravan luifel kopen?

Heb je een dealer bij jou in de buurt gevonden? Klik op het oranje of blauwe icoon en neem snel contact op per telefoon, e-mail of website. Wil je de route naar jouw dealer weten? Ook daar hebben we aan gedacht! De kaart berekent automatisch vanaf je huidige locatie de snelste route naar de door jou geselecteerde caravan luifel dealer.

campooz caravan luifel met zijwanden

Jouw caravan luifel helemaal compleet

Maak je zonneluifel helemaal af zoals jij dat wilt. Kies bijvoorbeeld voor onze zijwanden. Verkrijgbaar in drie soorten en eenvoudig te bevestigen aan de luifel. Houd je graag de zon en wind tegen, kies dan voor een zijwand met gaas (2). Zit je liever uit het zicht? De dichte zijwand (3) doet z’n werk! Of kies tot slot voor een zijwand met raam (1) om uit de wind van jouw fijne uitzicht te genieten.

Meer weten?

Meer weten over de onverwoestbare stof van onze luifels, het Triple-Lane systeem of welke maat caravan luifel je moet kiezen? Je leest het allemaal in ons handige overzicht met alle informatie gebundeld. Op zoek naar een alternatief  voor je caravan? Ontdek onze super stoere tenttrailers.

Maak kennis met onze dealers

Nieuwsgierig naar de Campooz Caravanning dealers achter al die blauwe en oranje markers? Neem ook een kijkje achter de schermen via onze super leuke dealer blogs.

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog