Lekker in de schaduw met Campooz: de zonneluifel

Onlangs hadden we een kampeer weekend, met alleen maar Campoozers. Ja, ik bedoel inderdaad World Campooz Day! Met ons erbij waren er (naast alle tenttrailers) vier caravans, met caravanluifel. Het was een supertof weekend, waar de zon volop scheen. En gelukkig is daar dan de Campooz zonneluifel!

zonneluifel

Lekker uit de zon relaxen

We kwamen op vrijdag, aan het eind van de ochtend, aan. De avond ervoor hadden we onze caravan al neergezet en alles opgebouwd. We ploften dus meteen neer! De zon scheen volop en het warmde al snel op. Hoewel ik altijd kan genieten van wat zon, is het soms net zo prettig om even de schaduw op te zoeken. En dan is zo’n zonneluifel een must. Vanonder onze Trekking luifel keken we hoe alle Campoozers een plek kregen toegewezen en hoe alles vlijtig werd opgebouwd. Langzaamaan stroomde het veld vol met tenttrailers en tegen de avond was er eigenlijk geen lege plek meer over. Één en al gezelligheid. Ben je benieuwd naar de rest van het weekend? Floor heeft er een hele leuke blog over geschreven!

zonneluifel

Is de Campooz Trekking luifel dan een zonneluifel?

Dat is misschien wel een hele goede vraag, maar de Campooz Trekking luifel is een echte zonneluifel. Het speciale, beige doek is gemaakt van Ripstop katoen. In het doek zit polyester verwerkt, waardoor het extra sterk is. Ook is het doek UV-werend, wat de caravan luifel ideaal maakt als zonneluifel.

Droog onder de caravan luifel van Campooz

Ondanks dat onze caravanluifel een echte zonneluifel is, zit je als het regent gewoon droog. En het mooie is, de speciale stof is ademend en droogt super snel! Met weer een wind kun je dus optimaal genieten van de Trekking luifel. 😊 Zeker als je gebruik maakt van onze verschillende zijwanden.

Geen enkele reden meer om geen Trekking luifel van Campooz aan te schaffen. Wil je weten waar je een dealer bij jou in de buurt vindt? Kijk dan snel hier!

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog