Caravan luifel voor grote caravans: de Campooz Trekking luifel

Onze Trekking luifel is niet alleen fantastisch mooi, maar hij past ook nog op de meeste caravans! Een ideale caravan luifel voor grote caravans. Met zes verschillende maten is er altijd eentje voor je bij. Wil je weten hoe je de juiste maat bepaalt? Lees dan de blog van Jorrit!

Triple-Lane systeem

De naam zegt het al: drie delen. De pees bestaat uit drie delen en door dit systeem is de luifel super flexibel. Je kunt de caravanluifel in zijn geheel door de peesrail laten gaan. Dit is een logische keuze in combinatie met zijwanden. Je  kunt er ook voor kiezen om alleen het horizontale deel te gebruiken. Zo kun je tijdens elke stop kiezen voor een andere look.

triple lane caravan luifel campooz

Caravan luifel voor grote caravans

Is jouw caravan groter en is het opgemeten deel groter dan 400 cm? Geen punt! Ook voor jou is de Campooz luifel nog steeds een optie. In dit geval kies je ervoor alleen het horizontale deel van de luifel door de peesrail te laten gaan. De zijkanten span je dan naar beneden af. Zo stap je droog en beschut uit en is er zelfs nog voldoende ruimte voor een zitje en een barbecue. De luifel is ook nog eens uit te breiden met zijwanden. De zijwanden bevestig je eenvoudig met clips aan de dakliggers. Kies voor een dichte zijwand of één met raam. Heb je toch liever een gaaswand? Die hebben we ook. 😉

caravan luifel triple lane tandemasser

Voordelen van de Campooz Trekking luifel

Heb je een caravan van 7 meter? Dan heb je met de caravan luifel van Campooz veel minder werk van het opzetten, dan van bijvoorbeeld een gewone voortent. Wie wil er nu niet zo snel mogelijk met een drankje voor z’n caravan zitten? Dat is toch op en top vakantie.

Voordelen op een rijtje:

  • Lekker snel opzetten
  • Je hebt genoeg ruimte over op je kampeerplek
  • Veel plek om in de zon te zitten, maar ook voldoende schaduw
  • Droog buiten zitten als het regent
  • Oogverblindende looks
  • Uit te breiden met zijwanden
  • Fijn uit de wind zitten met het uitbreidbare windscherm
  • De luifel is licht in gewicht

Meer weten over waarom de caravanluifel geschikt is voor jouw vakantie? Check deze blog.

caravan luifel voor grote caravan

Veel ruimte met de Campooz Trekking luifel

De Trekking luifel heeft een diepte van 250 cm. Voldoende ruimte dus tijdens jouw vakanties. Ideaal om met een hapje en een drankje voor de grote caravan met stoere luifel te zitten. Wil je volledig in Campooz stijl kamperen? Bekijk dan onze accessoires en kampeerartikelen. Kies bijvoorbeeld voor de Campooz tafel om jouw verblijf helemaal af te maken… 😉 Compleet servies, toffe verlichting of een fijne thermosfles erbij? Check Rebel-Outdoor! Meer inspiratie nodig? Floor schreef een blog over de 8 ideale kampeerartikelen voor de caravan.

Heb je vragen? Laat gerust een reactie achter onder deze blog. Tot Campooz!

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog