Home/Caravan accessoires

JOUW CAMPOOZ COMPLEET

caravanning

Maak je Campooz luifel helemaal af zoals jij wil. De Trekking luifel is uit te breiden met onze zijwanden. De wanden zijn allemaal universeel voor links en rechts. Je klikt ze eenvoudig aan het frame van de luifel. De luifel bevestig je aan de grond met een haringsnelspansysteem. Voor de caravanluifel heeft de Trekking luifel van de vouwwagen model gestaan.

caravan accessoires

DRAAGTASSEN

Krijg je bij jouw luifel

ZIJWAND MET RAAM

Open!

DICHTE ZIJWAND

Uit het zicht!

ZIJWAND GAAS

Houdt zon en wind tegen

BUITENMAT

Stevig en duurzaam. Schoonmaken is super eenvoudig. De mat heeft een donkere en een lichte kant. Afmetingen: 210 x 300 cm (M) en 210 x 350 cm (L).

caravan accessoires
caravan accessoires
caravan accessoires
caravan accessoires
caravan accessoires
caravan accessoires

Voor op de camping

caravan accessoires

Kampeertafel

Handige tafel met bamboe blad en aluminium frame. De poten zijn in hoogte verstelbaar. Inclusief lectuurnet en stevige draagtas. Afmeting: 120 x 72 cm.

caravan accessoires

DE OPVOLGER VAN WILD ANNA! Brave Dave. Nu al legendarisch. Hangmat in Campooz stijl. Opzetten zonder dat je bomen nodig hebt! De enige voorwaarde is dat er haringen de grond in kunnen. Natuurlijk gemaakt van originele Campooz materialen: duurzaam bamboe en onverwoestbaar ripstop katoen.

Wil je er één hebben?

Dat wordt lastig maar is niet onmogelijk. Dave is namelijk niet te koop. Onbetaalbaar dus! Af en toe geven we er één weg. Wil je kans maken? Laat het ons weten!

IK WIL

BRAVE DAVE

KLIK HIER