Paasontbijt op de camping

De meeste campings openen op 1 april hun deuren. Pasen wordt daarom gezien als dé opening van het kampeerseizoen. Na maanden ongeduld en een koude winter, gaan we er weer op uit met ons huisje op wielen. Ook mijn gezin en ik openen dit jaar met Pasen het kampeerseizoen. Hoewel we natuurlijk wel vaker kamperen, gaan we deze keer voor het eerst kamperen met onze nieuwe Trekking luifel. Binnenkort dus meer over onze eerste, échte ervaring met de caravanluifel van Campooz! Het paasontbijt daarentegen is niets nieuws…

Paasontbijt onder de caravanluifel

Met Pasen pakken wij altijd flink uit. Er is niets leukers dan samen ontbijten. Een paar leuke paastakken in een vaas die we samen versieren. Zelf croissantjes maken, paaskoekjes bakken en natuurlijk mogen de paasbroodjes niet ontbreken. Afgelopen jaar hebben we zelfs paashaaspannenkoeken gebakken. Super leuk en lekker. Het plan is om dat dit jaar op de camping te doen.

pasen lammetjes

De Trekking luifel van Campooz

Omdat we in Nederland nooit weten waar we aan toe zijn qua weer, hebben we bij de caravanluifel ook zijwanden. Het kan tijdens Pasen nog best fris zijn, dus enige beschutting is een must wat mij betreft. Je hebt overigens de keuze uit een zijwand met óf zonder raam. Of de gaaswand, maar misschien is die nog niet geschikt voor een paasweekend met kouder weer. 😊 Tips nodig om warm te blijven? Lees dan de blog van Floor!

Waarom je met Pasen echt moet kamperen

Tijdens het paasweekend worden er vaak hele leuke activiteiten georganiseerd, omdat het ook de start van het kampeerseizoen is. Veel campings hebben een paasarrangement. Eieren zoeken, knutselen, speurtochten, zelf broodjes bakken of ponyrijden. Wie weet ontmoet je zelfs wel de enige echte Paashaas. 😉 Vaak kun je een compleet paasontbijt bestellen op de camping. Heb je daar niet zo’n zin in? Dan bereid je zelf een ontbijt en geniet je saampjes onder de Trekking luifel van heerlijke broodjes. Het frisse servies van Rebel-Outdoor mag daarbij zéker niet ontbreken. Wat je nog meer niet mag vergeten, lees je in deze blog.

kamperen met pasen

Waar kamperen met Pasen?

Ben je last minute nog op zoek naar een leuke camping met Pasen? Ga dan snel op zoek naar de leukste campings op de website van Campingzoeker. Kies je voor een charmecamping of ga je liever naar een 5-sterrencamping? Wat je ook zoekt, er is altijd iets wat bij je past. 😊

Waar ga jij met Pasen kamperen? Of heb je andere plannen? Laat het ons weten!

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog