Nieuwe Campooz Trekking en Travelling luifels voor caravans

campooz-caravanning-caravan-salon-dusseldorf

De Caravan Salon 2022 in Düsseldorf is het decor voor de onthulling van onze allernieuwste caravanluifels. Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. De Travelling luifel in zes maten is hier! Voor caravans én buscampers! De Trekking luifel kies je nu in twee nieuwe kleuren. De Trekking luifel heeft een karakteristieke en herkenbare vorm met een mooi lijnenspel. Onze nieuwste luifels zijn daar een variant op. Lees gauw verder om te zien welke we introduceerden in Düsseldorf.

campooz-trekking-luifel-uni-zwart
campooz-trekking-luifel-uni-grijs

Trekking luifel in een andere kleur

Dé luifel waar Campooz Caravanning mee begon. Geïnspireerd op de Trekking luifel voor onze Campooz Tenttrailers. Dankzij het handige Triple-Lane systeem en de zes verschillende maten past ‘ie op heel veel caravans. Nieuw in 2023 zijn twee prachtige kleuren. Een mooie grijze en zwarte kleur zijn de toevoeging van dit seizoen. De herkenbare beige kleur blijft natuurlijk ook gewoon bestaan! Meer weten over welke maat je nodig hebt en het materiaal van de luifel? Bekijk hier alles over de universele caravan luifel.

campooz-trekking-luifel-for-eriba-touring

De Travelling luifel voor caravans

Een nieuwe luifel met hetzelfde mooie lijnenspel als dat je van onze Trekking luifel gewend bent: de Travelling luifel. De Travelling luifel is gemaakt voor caravans met een lage en rechte daklijn. Met een railhoogte tot 210 cm. Dankzij een verhoging van de middelste dakligger kan je onder deze caravan luifel staan. En niet onbelangrijk: de deur kan nog helemaal open. Je hebt keuze uit drie mooie kleuren en zes verschillende maten. De luifel past perfect op de Eriba modellen Familia, Triton en Troll.

campooz-trekking-luifel-buscamper

De Travelling luifel voor buscampers

Deze nieuwe Travelling luifel voor buscampers is er ook in drie kleuren en zes maten. Doordat de meeste camperbussen een rechte dakrail hebben, past onze nieuwe Travelling luifel hier goed op. Let op: de hoogte van de peesrail mag niet hoger zijn dan 210 cm. Dankzij een knik in de middelste dakligger zit, kan je onder de luifel staan. Wel zo fijn om bijvoorbeeld droog te koken zonder dat je hoeft te bukken! De 260 luifel heeft een pees die past op een wel heel bijzonder camperbusje. Hij past namelijk op de Volkswagen California bus! Dat ziet er niet verkeerd uit, toch?

Met zijwanden

Voor alle nieuwe caravan- en buscamperluifels zijn bijpassende zijwanden beschikbaar. Dicht, met raam of van gaas in de kleur van jouw gekozen luifel.

Wat vind jij van de nieuwe kleuren en luifels? Laat het ons weten onder de blog. Voor antwoord op jouw vragen ga je naar onze FAQ pagina. Als je vraag er niet tussenstaat: stuur ons gerust een bericht. We helpen je graag verder. Tot Campooz!

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog