Home/Caravanluifel, Events/Nieuwe Campooz Trekking luifels voor caravans

Nieuwe Campooz Trekking luifels voor caravans

De Caravan Salon 2022 in Düsseldorf is het decor voor de onthulling van onze allernieuwste caravanluifels. Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Vanaf nu zijn er speciale luifels voor Eriba caravans en buscampers! De Trekking for Beachy luifel en onze universele luifel kies je nu in twee nieuwe kleuren. De Trekking luifel heeft een karakteristieke en herkenbare vorm met een mooi lijnenspel. Onze nieuwste luifels zijn daar een variant op. Lees gauw verder om te zien welke we introduceerden in Düsseldorf.

campooz-caravanning-caravan-salon-dusseldorf

Trekking luifel in een andere kleur

Dé luifel waar Campooz Caravanning mee begon. Geïnspireerd op de Trekking luifel voor onze Campooz Tenttrailers. Dankzij het handige Triple-Lane systeem en de zes verschillende maten past ‘ie op heel veel caravans. Nieuw in 2023 zijn twee prachtige kleuren. Een mooie grijze en zwarte kleur zijn de toevoeging van dit seizoen. De herkenbare beige kleur blijft natuurlijk ook gewoon bestaan! Meer weten over welke maat je nodig hebt en het materiaal van de luifel? Bekijk hier alles over de universele caravan luifel.

campooz-trekking-luifel-uni-zwart
campooz-trekking-luifel-uni-grijs

Trekking for Beachy in een fris kleurtje

Ook dit seizoen nog steeds beschikbaar voor de modellen  Beachy 360, 420 en 450, maar nu in twee nieuwe kleuren. De Trekking for Beachy luifel heb je in dezelfde nieuwe zwarte en grijze kleur als van de universele Trekking luifel hierboven. Dat maakt de keuze misschien niet makkelijk… 😉

campooz-trekking-luifel-for-beachy

Trekking for Eriba Touring

Een nieuwe luifel met hetzelfde mooie lijnenspel als dat je van onze Trekking luifel gewend bent: de Trekking for Eriba Touring. Dankzij een verhoging van de middelste dakligger kan je onder deze nieuwe caravan luifel staan. En niet onbelangrijk: de deur kan nog helemaal open. De lichte kleur is een ware match met de prachtige caravan en het hefdak. In één kleur beschikbaar voor de modellen Eriba Familia 240, Eriba Triton 300 en Eriba Troll 340.

campooz-trekking-luifel-for-eriba-touring

Buscamper met Trekking luifel? Jazeker!

Deze nieuwe luifel voor buscampers is er in één kleur en twee maten, namelijk de 260 California en 300 uni in het zwart. De universele maat (300 uni) past op de meeste camperbussen. De buscamper 260 luifel is uniek en gemaakt voor één van de meest bekende camperbussen ter wereld. Je kent ‘m vast: de California camperbus. Doordat er een knik in de middelste dakligger zit, kan je onder de luifel staan. Wel zo fijn om bijvoorbeeld droog te koken zonder dat je hoeft te bukken!

campooz-trekking-luifel-buscamper

Met zijwanden

Voor alle nieuwe caravan luifels zijn bijpassende zijwanden beschikbaar. Dicht, met raam of van gaas in de kleur van jouw gekozen luifel. Voor de zijwanden van de Trekking for buscamper of Eriba kan je zelf kiezen voor zijwanden in de zwarte of lichtgrijze kleur. Je zou dus kunnen kiezen om bij de zwarte buscamper luifel, de lichtgrijze zijwanden te doen. En voor de Trekking for Eriba om zwarte zijwanden te kiezen bij de lichtgrijze caravan luifel.

Wat vind jij van de nieuwe kleuren en caravanluifels? Laat het ons weten onder de blog. Voor antwoord op jouw vragen ga je naar onze FAQ pagina. Als je vraag er niet tussenstaat: stuur ons gerust een bericht. We helpen je graag verder. Tot Campooz!

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog