Caravan luifel FAQ

Deze caravan luifel FAQ zit vol met achtergrondinformatie over alle aspecten van de Campooz caravan luifel. Een kennisbank met basiskennis die we voor jou blijven uitbreiden. Meer informatie vind je in onze blogs.


Caravan luifel

Afmetingen & Materiaal

Praktische informatie

Zijwanden


Caravan luifel

Wat is een Trekking luifel?

De caravan luifel van Campooz noemen we de Trekking luifel. De Trekking luifel is een zonneluifel voor je caravan.

Hoe werkt een caravan luifel?

De caravan luifel van Campooz in 10 stappen aan je caravan.

Wat is een casetteluifel?

Een casetteluifel zit opgerold in een casette. De casette zit aan de zijkant van het dak aan de caravan bevestigd. Met behulp van een zwengel draai je de luifel uit. De casetteluifel wordt tot slot door twee poten ondersteunt. Hiermee kun je eveneens de afloop van de luifel naar wens bepalen.

Wat is een deurmarkies?

Een deurmarkies is een compacte luifel boven de caravandeur. De ideale oplossing om droog en beschut de caravan in en uit te kunnen stappen. Wist je dat je de Trekking luifel op extra lange caravans ook kunt gebruiken als deurmarkies?


Praktische informatie

Wat kost een caravan luifel?

De caravan luifel van Campooz koop je al vanaf €559,- incl. BTW. De Trekking luifel for Beachy is verkrijgbaar vanaf €599,- incl. BTW.

Waar kan ik de caravan luifel van Campooz kopen?

Onze caravan luifel kun je verspreid door Nederland kopen. Er is altijd een dealer bij jou in de buurt. Om je te helpen zoeken, hebben we een handig overzichtje voor je gemaakt. Een dealerbezoekje is nooit ver weg!


Afmetingen & Materiaal

Van welk materiaal is de caravan luifel gemaakt?

De caravan luifel van Campooz is gemaakt van onverwoestbaar ripstop katoen. Dit is een technisch katoen. In het doek is polyester verwerkt. Dit heeft talloze voordelen.

Wat is Ripstop?

Dit is onverwoestbaar 300 gr/m2 katoen.

Welke caravan luifel past op mijn caravan?

Om te bepalen welke caravan luifel op jouw caravan past, meet je het rechte stuk van de caravan of peesrail. Kies de uitvoering die het dichtst in de buurt komt van de door jou gemeten afstand. Heb je 290 cm gemeten? Kies dan voor de Trekking luifel 300. Is de lengte 390 cm? Dan kies je voor de Trekking luifel 400.

Welke caravan luifel maten zijn er?

De Trekking en Caravanity luifel van Campooz zijn beschikbaar in de maten: 275, 300, 325, 350, 375 en 400. Voor de Beachy zijn er drie modellen: 360, 420 of 450.

Wat weegt een caravan luifel?

Het gewicht van het luifel doek voor de Trekking luifel is circa 8 kg. Het frame weegt zo’n 11 kg.


Zijwanden

Welke zijwanden zijn er voor de caravan luifel?

Voor onze caravan luifel kun je kiezen uit drie soorten zijwanden. Het gaat om een accessoire die niet standaard inbegrepen is. Je hebt de keuze uit een zijwand met raam, dichte zijwand of een zijwand van gaas. Nieuwsgierig? Hier vind je de foto’s.