In record tempo je caravan luifel opzetten

Sinds we thuis een Smart TV hebben, ben ik verknocht aan YouTube. Tuurlijk, YouTube keek ik wel vaker, maar nu is het toch anders. We hebben zelfs op de afstandsbediening een speciale knop om de boel vliegensvlug op te starten. Op het grote scherm wegdromen bij de meest exotische landschappen en expedities. Ik ben er gek op. Wat mij vooral opvalt aan deze avontuurlijke video’s is de mate van opzetgemak voor alle kampeermiddelen, zoals het in record tempo opzetten van de caravan luifel.

berg zonsondergang oregon

Primal Outdoors

Mijn favoriete YouTube kanaal is verreweg dat van Primal Outdoors. In eerste instantie werd ik getriggerd door de schitterende fotografie van Jason Darrah. Ruige winterse landschappen in combinatie met super toffe terreinvoertuigen. Sfeerbeelden die mij al snel wisten over te halen! Inmiddels kijk ik nog steeds wekelijks naar de nieuwste aflevering van Jason over de natuur van Oregon.

Opzetgemak van de caravan luifel

Voor veel kampeerders is het opzetten van de tent of de caravan luifel een deel van het plezier. Een onderdeel van het avontuur om buiten te zijn. Zo ook voor Jason. In het begin dan. Nu hij fulltime in zijn 4×4 bus woont, vindt hij het belangrijk om snel en adequaat zijn luifel op te kunnen zetten. Want hoe sneller de luifel, de vuurkorf en de bus waterpas staan, hoe meer tijd er over blijft om van het landschap en de natuur te genieten. Er op uit te gaan en avonturen beleven. En om natuurlijk te filmen (voor YouTube). Het deed me direct denken aan de Trekking luifel van Campooz.

snelweg bos oregon caravan luifel

Campooz Trekking luifel

Alleen al de stoere looks van de Campooz Caravanning Trekking luifel zouden niet misstaan in de avonturen van Jason. Stijlvol en door de vele beschikbare maten ook nog eens passend op vrijwel iedere caravan (die heeft hij namelijk ook). Bovendien gemaakt van onverwoestbaar ripstop katoen. Wel zo handig in de wildernis!

Triple-Lane

Dankzij het Triple-Lane systeem past de luifel op iedere ondergrond. Reliëf of glooiing in het landschap zijn geen probleem. De pees bestaat namelijk uit drie delen. Hierdoor kun je alle kanten op. Letterlijk en figuurlijk. Je kunt ervoor kiezen om de luifel in zijn geheel door de peesrail te laten gaan of alleen het horizontale deel. In het laatste geval span je de zijkanten uit naar de grond op jouw manier! Kamperen op de camping, met normale ondergrond, kan natuurlijk net zo goed met de Campooz luifel. Die stoere looks blijven en zullen je caravan nog mooier maken!

triple Lane systeem voor caravanluifels

Ben jij een avontuurlijke kampeerder? Dan is winterkamperen misschien iets voor jou. Wat is de avontuurlijkste plek waar jij ooit hebt gekampeerd? Laat een berichtje achter onder deze blog. Tot Campooz!

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog