Het begin van Campooz Caravanning

Het persbericht dat wij de wereld in stuurden, had de titel ‘Campooz introduceert caravanluifel’. Dat was in augustus 2019. Van vouwwagens naar caravanluifels. Waarom hebben we gekozen voor deze uitbreiding van ons assortiment? Dat leg ik je graag uit in deze blog.

trekking luifel

Het ontstaan van de Trekking luifel voor caravans

De vraag die wij onszelf vaak stelden, is waar wij tentdoek nog meer voor zouden kunnen gebruiken. Al snel kwam de doorvertaling van de Trekking luifel van onze tenttrailers ter sprake. Een super mooie luifel met ronde vormen en een strak lijnenspel. Een caravan is natuurlijk net even iets anders dan een vouwwagen. Het is uiteindelijk gelukt om de vorm intact te laten en de luifel met een pees door de rail van de caravan te laten gaan. Hopla! De karakteristieke vorm was er ook opeens voor caravans.

Persoonlijk vinden wij dat de hoekige voortenten en luifels vaak op elkaar lijken. Door onze luifel wordt het plaatje direct een stuk mooier. Daar ben je het vast mee eens. 😉

Ralph en Raoul onder de Trekking luifel

De Trekking luifel geschikt voor de meeste caravans

Een verbreding van het assortiment betekent ook een tweede dealernetwerk. Onze tenttrailers staan veelal in grote kampeerwinkels en vouwwagenspeciaalzaken. Het netwerk van Campooz Caravanning is een stuk uitgebreider. De meeste grote caravanspeciaalzaken hebben de Trekking luifel in het assortiment.

De eerste uitvoering van de luifel heeft een universele vorm en is verkrijgbaar in zes verschillende maten en uit te breiden met zijwanden. Geschikt voor de meeste oude én nieuwe caravans. Op dit moment ontwikkelen wij luifels voor caravans zoals de Eriba Touring, Hobby Beachy en nog veel meer.

trekking luifel

Campooz Caravanning breidt verder uit. Achter de schermen is ons ontwikkelteam druk met heel veel nieuws. Naast de luifels heeft Campooz Caravanning ook praktische kampeerartikelen zoals een tafel, buitenmatten en een windscherm.

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog