5x caravan accessoires in de zomer

De vakantie in de zomer is voor velen hét moment waar je al het hele jaar naar uitkijkt. Eindelijk weer met de caravan op pad voor een langere periode. Twee, drie of soms vier weken vertoeven in een land naar keuze. Met je gezin, partner, familie of een stel vrienden; het wordt hoe dan ook een fijne tijd. En het wordt nog fijner als je goed voorbereid bent. We zetten een aantal goede caravan accessoires voor je op een rijtje.

brave dave

1. De caravan accessoire die iedereen wil: Brave Dave

De hangmat is niet te koop, maar erg gewild. Hoe kan het ook anders? Het is ultiem genieten in Brave Dave. Languit chillen in Dave is niet voor iedereen weggelegd. Je moet het maar durven. Zodra je in de constructie gaat zitten, word je onderdeel van de hangmat en kan je gaan liggen. Het voelt in eerste instantie misschien wat instabiel, maar als je eenmaal ligt: zonnen geblazen! Soms geven we er eentje weg. Maak hier kans op Brave Dave.

Koelbox en grote thermoskan

2. Koelen met de Rebel-Outdoor Koelbox

Als je een lange reis gaat maken of dagtripjes maakt vanaf de camping, is deze accessoire super handig. Je eten en drinken verplaats je van de koelkast in de caravan naar deze stoere Rebel-Outdoor Koelbox. Met een inhoud van 14 liter en de luchtdichte rits hou je jouw snacks en drankjes tot wel 48 uur koel. Laat die lange autorit maar komen!

Windscherm Campooz Caravanning

3. Windscherm in stijl

Het is zo lekker dat je in de zomer vaak veel langer buiten zit dan je thuis zou doen. Als het begint te waaien, trek je een dikkere trui aan en ga je gewoon achter je windscherm zitten. Zo simpel is het, want je gaat natuurlijk niet zomaar binnen zitten. Het windscherm van Campooz is oneindig uit te breiden dankzij de uitbreidingsset. Daarom ook perfect voor meer privacy op jouw kampeerplek. Lees hier meer over de eigenschappen en materialen van deze caravan accessoire.

Speakerlamp van Rebel-Outdoor

4. Dansjes onder de luifel en gezellig sfeerlicht

Met één druk op de knop is er sfeer! Het licht van de Speaker lamp van Rebel-Outdoor kan je qua kleur en lichtintensiteit zo aanpassen dat het past bij het moment. Met een afstandsbediening, wel zo handig. Er is zelfs een optie voor discolicht. En dat is niet zo gek: er komt ook muziek uit de lamp als je jouw telefoon via Bluetooth verbindt. De speaker laat jouw favoriete deuntjes horen. Een dansje onder de luifel op een zwoele zomeravond kan geen kwaad, toch?

Tafelkleed M Rebel-Outdoor

5. De caravan accessoire voor je tafel

De kampeertafel van Campooz is van zichzelf al mooi en past goed bij de Trekking luifel. Maar in sommige gevallen is het handig om wat extra bescherming op tafel te gebruiken. Met dit tafelkleed van Rebel-Outdoor doe je niets af aan de zomerse gezelligheid en het past nog steeds mooi bij de caravan accessoires van Campooz dankzij de kleurstelling. Het tafelkleed is vet- en waterafstotend, kan tegen hitte, is schimmelwerend en kreukvrij. Ideaal voor als een grote smeerpoets mee eet, de kids willen knutselen of als je de tafel per ongeluk niet onder de luifel hebt staan en het regent. De kleden zijn er in twee maten: tafelkleed M en tafelkleed L.

camping tafel

Wat is voor jou de caravan accessoire tijdens de zomervakantie die niet mag ontbreken? Meer toffe caravan accessoires of spullen voor buiten vind je op www.rebel-outdoor.nl

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog