Een verfrissend drankje onder je caravan luifel

Zie je jezelf al zitten onder je caravan luifel? De zon gaat onder, de zomer warmte zwakt wat af en het wordt langzaamaan wat rustiger op de camping. Minder rumoer en meer rust. Je zet even wat sfeer verlichting aan, maar toch ontbreekt er nog iets. Een bakje zoutjes met een fijn drankje natuurlijk!

bier

Bier, wijn of toch een frisje?

Elk land en elke streek heeft zijn eigen bier of wijn. Dus keuze te over. Bezoek de lokale supermarkt of slijterij, bestel een lokaal drankje als je uiteten gaat of misschien vind je lokaal bier of wijn gewoon in de campingwinkel. Je kunt er ook voor kiezen om gewoon te gaan voor je eigen, vertrouwde merk. Daar maak je dan natuurlijk ruimte voor in de caravan of de kofferbak. Let wel even op hoeveel drank je mee mag nemen naar het desbetreffende land. En als je jouw nieuwe favoriete drankje hebt gevonden in het buitenland, hoeveel je mee terug mag nemen naar Nederland. Ga je toch liever voor een frisdrank of iets anders alcoholvrij? Lees dan snel verder…

cocktail

Cocktails onder je caravan luifel

Heerlijk hoor, zo’n cocktail maar… hoe maak je nu snel een lekkere klaar zonder teveel gedoe? Het is tenslotte vakantie. Een aantal simpele cocktails voor onder je Trekking luifel zijn bijvoorbeeld een Piña Colada of een Peach Spritz. Je kunt ook gaan voor deze Zomerse cocktail. Liever alcoholvrij? Ga dan voor een Virgin Sangria of een Aardbei Margarita. 😉

Een bak koffie in de ochtend

Koffie om de dag te beginnen? Sommige mensen kunnen niet zonder. Terwijl de zon langzaam opwarmt zit jij aan het ontbijt. Van onder je caravan luifel zie je dat de rest van de camping ook langzaam ontwaakt en de geur van verse koffie komt je tegemoet. Tijd voor een bak koffie! Wist je dat er verschillende manieren zijn om koffie te zetten op te camping? Je leest het in de blog van Floor. Ga je liever voor zelfgemaakte thee? Dan hebben we ook nog een paar leuke recepten voor je.

smoothie

Smoothie bij de lunch

De ochtend zit er alweer bijna op. Je hebt een fijne wandeling gemaakt langs het strand, wat boodschapjes gehaald bij de camping winkel en nu is het tijd voor de lunch. Op het heetste moment van de dag wil je liever uit de zon blijven, dus je trekt je terug onder je caravan luifel. Naast een vers broodje heb je zin in een smoothie. Omdat je daar in de winkel niet aan hebt gedacht, kijk je wat voor fruit je nog hebt. Appels, banaan en perziken. Wat yoghurt erbij en hop, in de blender!

Wat is jouw favoriete drankje tijdens een vakantie? Laat het ons weten in een reactie onder de blog. Vinden we leuk! Happy camping.

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog