Luifel voor de caravan op YouTube

Alles over de caravanluifel vind je op YouTube. Floor vertelde me dat het nieuwe YouTube kanaal voor Campooz Caravanning inmiddels online staat. Dat brengt me direct op een idee. Miguel!

Caravanluifel richting Spanje

Sinds de laatste ontmoeting met Miguel en zijn vrouw, zijn er maanden verstreken. Hoog zomer is het inmiddels. De Spaanse zon op haar best. Ik ben blij dat de luifel voor de caravan op tijd is aangekomen bij Miguel. Hoewel het briefje een haast onleesbaar handschrift bevatte, kon ik zijn adres in de Pyreneeën met moeite ontcijferen. Blij dat hij was! Een waterval aan foto’s op WhatsApp was het gevolg.

ralph luifel caravan

Caravanluifel op YouTube

Sinds kort staat het YouTube kanaal voor Campooz Caravanning online. Onze Ralph vertelt daar in het kort en in de breedste zin over de caravan luifel. Onder andere over het Triple-Lane systeem, maatvoering, materiaal, gewichten en opbouwen. Het komt allemaal voorbij. Op een leuke en begrijpelijke manier. Ideaal voor Miguel, dacht ik nog!

In het Spaans

Erg handig die video’s. Bomvol praktische tips en stappenplannen. Maar hoe kan Miguel hier wat mee?! Ralph kan veel, maar geen Spaans spreken in video’s. Tijd voor een onderzoek. Gelukkig konden conclusies snel getrokken worden. Op YouTube klik je rechts onderin simpelweg op knop voor ondertiteling. Handig zo’n tekst die automatisch meeloopt. Alleen wel in het Nederlands en niet in het Spaans. Ideaal als je een video wil bekijken zonder geluid. Een tweede knop gaf al snel uitkomst. Alle talen op de wereld op alfabetische volgorde. En ja hoor, ook in het Spaans.

ralph caravan luifel

In een handomdraai

Kort en bondig. Niet te tijdrovend. Liefst in een handomdraai. Dat komt goed uit, want Miguel is ongeduldig. En ook blij! Want nadat ik hem de link stuurde van ons YouTube kanaal, kon hij makkelijk en snel aan de slag met de luifel. En nog in het Spaans ook. De ondertiteling dan. Voorproefje? Bekijk onderstaande video over de zes maten van onze luifel.

Iedereen blij

Miguel blij, zijn vrouw blij en wij blij. Nieuwsgierig geworden? Check het Campooz Caravanning YouTube kanaal. Quick Fixes, tips en opzetinstructies voor de caravanluifel. Mis je iets? Laat het ons weten in de comments!

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog