Campooz Caravanning op de Caravan Salon in Düsseldorf

De Caravan Salon in Düsseldorf is de grootste kampeerbeurs van de wereld met campers, caravans, accessoires en natuurlijk tenttrailers en luifels van Campooz! In ruim een week tijd struinen maar liefst 200.000 geïnteresseerde bezoekers door 17 hallen waarin meer dan 600 exposanten staan. Met in hal 3 het ultieme hoogtepunt van de beurs. Vinden wij. 😉

campooz caravanning op stand in dusseldorf

Red Ruby

Absoluut, de Trekking luifel van Campooz Caravanning trekt veel bekijks tijdens de Caravan Salon 2021. Toch is er ook een primeur voor de hal met vouwwagens en tenttrailers. De nieuwste tenttrailer Red Ruby van Campooz wordt in Düsseldorf namelijk voor het eerst aan het grote publiek getoond. Het gevolg is een brede glimlach op ieders gezicht. Hoe kan het ook anders. Van de blauwe Red Ruby word je blij!

red ruby tenttrailer op beurs

Flashback

Naast de caravan luifel, Red Ruby en Lazy Jack, staat onze tenttrailer Fat Freddy in de schijnwerpers. Om het principe van Campooz zo goed mogelijk uit te leggen, gaat Raoul, één van de mannen van Campooz, terug in de tijd. Met in gedachten zijn wereldrecord (99 keer in zes uur!) opzetten en afbreken van de Fat Freddy, gaat hij aan de slag. Iedereen die dat wil, krijgt een live demo. Binnen een mum van tijd staat de Fat Freddy te shinen langs de looproute in hal 3 met nog meer enthousiaste gezichten tot gevolg. Iedereen die het zelf wil ervaren, doet ook een poging om de tenttrailer op te zetten en af te breken. De één nog sneller dan de ander.

raoul zet fat freddy op beurs

Caravanning

Voor de bezoekers met een caravan staat speciaal een Trekking luifel opgezet. Een perfecte kans om in het echt aan het onverwoestbare Ripstop katoen te voelen of het Triple-Lane systeem te ervaren. Advies op maat? Onze Caravanning expert Ralph helpt altijd enthousiast verder.

Wil je meer weten over onze tenttrailers? Bekijk onze pagina’s met de modellen en die van Red Ruby. Alles over de caravan luifel vind je hier. Voor vragen of opmerkingen mag je ons altijd een bericht sturen. Tot Campooz!

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog