World Campooz Day 2022 met de caravan

Het jaarlijkse kampeerfeest van Campooz heet World Campooz Day. Dit jaar van 17 tot en met 19 juni. Een weekend vol met gezelligheid. We strijken neer op Sportlandgoed Zwartemeer in Drenthe. Zaterdagmiddag en -avond hebben we een programma met workshops, opzetinstructies, muziek, eten & drinken en vooral veel gezelligheid.

Kampeerders zijn welkom om te kamperen van vrijdag tot en met zondag. Het is ook mogelijk om zaterdagmiddag en -avond ons feestje te bezoeken.

world campooz day 2019

Het begin van het leukste kampeerfeestje

Het evenement is ontstaan in de eerste zomer dat veel Campooz Tenttrailers voor het eerst Europa introkken. Omdat we een nieuw merk waren, leek het ons handig om een gezamenlijke opzetinstructie te geven. Dan kon iedereen met een gerust hart op vakantie. Na de instructie hebben we de BBQ aangestoken. De dag was zo gezellig dat we besloten om er een jaarlijks terugkerend festijn van te maken.

Kom je ook met de caravan?

Ons assortiment is enkele jaren geleden uitgebreid met caravan luifels. Caravans mogen dus niet ontbreken tijdens World Campooz Day. De vorige editie hebben we een aantal caravans verwelkomt. Dus… heb je zo’n prachtige luifel? Dan ben je van harte welkom. Voor het weekend vragen we een bijdrage van € 25 (exclusief toeristenbelasting). Hiervoor krijg je een campingplek, stroom en water. Meld je aan voor het weekend via deze link.

world campooz day caravan 2022

Past de luifel op jouw caravan

Ga in gesprek met één van onze experts. Collega Ralph is bijvoorbeeld een lopende encyclopedie als het gaat om caravans. Jong en vintage. Je krijgt een meetinstructie en opzettips. Wij hebben natuurlijk een caravan beschikbaar waarbij je het opzetgemak zelf kunt ervaren. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend!

Op het terrein staan een aantal caravans. Zie met eigen ogen dat een caravan nog mooier wordt met een luifel van Campooz.

Hopelijk zien we elkaar. Tot Campooz!

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog