Kijken op de camping tijdens de eerste Nationale Open Camping Dag!

Onze vrienden van kampeerplatform I Love Kamperen organiseren de eerste Nationale Open Camping Dag en wij zijn partner! Op zaterdag 2 april 2022 kan jij vast kennismaken met de campingeigenaren, een kampeerplek uitzoeken en de sfeer van een camping proeven. ‘Samen willen we laten zien hoeveel mooie campings er zijn. De start van het kampeerseizoen, de voorpret gaat beginnen!’ Elke camping, van groot tot klein, kan meedoen. Er doen al meer dan 130 campings mee en dat aantal stijgt elke dag. Wil jij vast een plekje uitzoeken voor jouw tenttrailer, tent of caravan met mooie luifel? Lees gauw verder!

Lunchen op de camping

Laagdrempelig

De koffie staat klaar, het gras is netjes en kampeerders zoeken alvast het beste plekje uit op de Open Camping Dag. Je maakt als kampeerder op deze dag kennis met campingeigenaren. ‘Kampeerders raken soms de weg kwijt tussen alle websites. Even rondlopen geeft een heel ander beeld dan de zoveelste digitale plattegrond. Indien gewenst kun je direct een kampeerverblijf reserveren.’ aldus Karin Horstman van I love kamperen. Heb je nog nooit op een camping gestaan? Dan is dit de dag om uit te vinden of kamperen iets voor jou is. ‘De campings hebben er zin in, de lente lonkt en we weten dat ze van plan zijn een feestje te maken van de dag. Samen verklaren we het kampeerseizoen voor geopend.’

kijken op de camping met caravan

De kampeerbranche doet mee, dus Campooz ook!

Met dit toffe evenement hopen we met elkaar zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken over kamperen. ‘We zijn blij met zoveel diverse aanmeldingen van campings. Van Kampeerdorp de Zandstuve tot minicamping Bie Diek en alles wat er tussen zit. Zelfs campings uit het buitenland doen mee.’ laat Laura de Leeuw van I love kamperen weten. Net als partners uit de kampeerbranche. Zij sluiten zich ook graag aan om kamperen in de schijnwerpers te zetten. Zo nodigt SVR al zijn kleinschalige campings en donateurs uit en ook Campooz en Human Comfort helpen mee.

Gratis toegangsticket? Meld je aan

Voor jou als bezoeker of als camping zijn er geen kosten verbonden. Wat moet je doen? Voor een gratis entreeticket en deelname aan de Kampeerprijzenparade moet je je aanmelden. Ben jij erbij op 2 april? De campings zijn open van 10.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie en aanmelden via www.opencampingdag.nl.

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog