Maak kennis met Jorrit

Daar zit ik dan, kijkend over de akker hier achter mijn huis over het Groninger platteland. Mijn naam is Jorrit en ik ben Online Marketeer bij Campooz en Rebel-Outdoor. Terwijl ik mijn blog aan het schrijven ben, moet ik denken aan waarom ik hier eigenlijk ben komen wonen. Vrijheid en avontuur. Van beide is hier genoeg te vinden. Dat is ook de reden dat ik destijds enorm werd getriggerd door de vacature van Campooz voor marketeer. Passie voor buiten zijn en reizen met het oog op vrijheid en avontuur.

jorrit

Ook werkten die mooie luifels, tenttrailers en accessoires voor buiten mij als magie in de ogen. Als fervent kampeerder met mijn oude Land Rover en daktent, was mijn glimlach op het gezicht dan ook al snel verschenen.

Na diverse gesprekken te hebben gehad, ben ik toen tot mijn enthousiasme aangenomen. Samen met Raoul, Marjolijn, Eva en Floor werk ik met veel plezier op de marketingafdeling. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in grafisch design, fotografie, videografie, websitebouw en marketing. Met deze kennis is het elke dag weer een mooie uitdaging om een bijdrage te kunnen leveren. Tot Campooz!

Groeten,

Jorrit

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog