De Campooz caravanluifel: De ervaringen van de familie Flisijn

Anke en Johannes vertellen ons alles over hun kampeeravonturen, over hoe er een caravan kwam en hun Campooz Trekking caravan luifel. Lees snel het hele interview!

Familie Flisijn

Stel jezelf eens voor: wie zijn jullie?

“Wij zijn familie Flisijn. Een jong gezin, midden in de tropenjaren. Johannes (36), Anke (32), Syb (3), Nine (1,5) en natuurlijk hond Leffe.”

Familie bij zonsondergang

Hoe zijn jullie op het idee gekomen om een caravan te kopen en te pimpen?

Johannes: “Anke wordt ook wel Miss Marktplaats genoemd. 😉 Zij scrollt vaak uren door Marktplaats. En zo ook eens wat impulsief naar caravans. Niet geheel zonder idee hoor, want we hadden wel eens gesproken over het kampeerleven en de ervaring die we onze kinderen ook willen meegegeven. Zelf hebben we als kind beide veel gekampeerd en daar hebben we hele mooie herinneringen aan. Eén dag voor de verjaardag van Anke, is de knoop doorgehakt. Ze had zichzelf een caravan cadeau gegeven en liet mij weten dat ze er al een gekocht had. Ik had de caravan toen zelf nog helemaal niet gezien!”

Naaimachine

Anke: “De caravan moest aan enkele eisen voldoen: goede slaapplek voor twee volwassenen en twee kinderen, technisch in orde en niet te groot. Het pimpen was direct onderdeel van het proces, bij de bezichtiging keken we al naar wat de mogelijkheden waren om deze van binnen te pimpen.”

Johannes: “Anke heeft de caravan alleen opgeknapt. Haar moeder heeft geholpen met het stofferen. Ik heb Anke echt haar gang laten gaan en had er het volste vertrouwen in.”

Wat zijn jullie volgende kampeerplannen?

Johannes: “Onze kampeerplannen zijn voor nu vooral in Nederland. Met twee kleine kinderen voldoet dat nu. We leren de leukste plekjes in Nederland kennen. Nederland is echt prachtig. We zoeken momenteel vooral campings met eigen sanitair, leuke speeltuinen, een zwembad en bijvoorbeeld een klein restaurantje. Meer eisen hebben we eigenlijk niet. Als de kinderen zich maar vermaken, dan genieten wij ook. De caravan staat bij huis van april tot en met september. We pakken naast onze vakanties ook de onverwachte weekendjes weg mee. Zodra het mooi weer is trekken we erop uit!”

Waar denk je aan als je Campooz hoort?

Anke: “Bij Campooz denken we aan eigentijds en eigenwijs. Precies zoals onze caravan ook is, een echte match. We vinden het heerlijk als we alle standaard luifels aantreffen op de camping en wij dan een uniek exemplaar hebben. Echt eigenwijs!”

chateau caravan met campooz caravanluifel

Wat vinden jullie van de Campooz Trekking luifel?

Anke: ‘Wij zijn zó happy met de caravan luifel! Mega snel op te zetten en super licht. We hebben ook mooie tips gehad van Campooz en daardoor staat de luifel inmiddels perfect! Het maakt het tot een geweldig totaalplaatje.”

Wat is een trip waar jullie mooie herinneringen aan hebben?

Johannes: “We hebben de caravan nog geen jaar. Mooie herinneringen hebben we tot nu toe dan ook aan alle uitjes. Allemaal op een eigen manier uniek en bijzonder. Het mooiste vinden we dat de kids ook zo dol zijn op kamperen. Wanneer de caravan bij huis staat, willen ze hier al in spelen en eten.”

Trekking luifel op de caravan van familie Flisijn

Wat is een droomreis die jullie met de caravan graag zouden willen maken?

Anke: “We nog graag naar Italië met de caravan. Maar gezien de leeftijd van de kids en wagenziekte bij de jongste, vinden we zo’n rit momenteel niet zo handig. Dus wie weet komt dat nog eens.”

Hebben jullie kampeer tips voor andere kampeerders?

Anke & Johannes: “Onze tip is vooral geniet van de kleine dingen. Kijk eens dichtbij, daar is zoveel moois te zien. En wees creatief met tweedehands aanbod. We hebben echt veel kampeerjuweeltjes via Marktplaats gekocht.”

Heb jij ook een caravan luifel van Campooz en wil jij ook vertellen over je ervaringen? Laat het ons weten! 😊

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog