Caravanluifel of voortent?

Als eigenaar van een caravan heb je de keuze uit een voortent of een caravanluifel om meer ruimte te creëren op jouw kampeerplek. Beide hebben voor- en nadelen. Dat kan een lastige keuze zijn. Om jou te helpen het makkelijker te maken, leg ik je uit wat de voordelen van onze Trekking luifel zijn!

caravan luifel met gaas zijwand

Waarom een caravanluifel?

De caravanluifel is ideaal voor kort verblijf. In no-time bevestig je ‘m aan de caravan en staat de luifel. Zo heb jij genoeg tijd voor een wijntje of frisje bij aankomst. Want laten we wel wezen: het is natuurlijk gewoon vakantie! 😉 Verder is een luifel een stuk lichter dan een voortent. De Campooz Trekking luifel weegt (zonder stokken) maar 8 kilo. Het doek is van onverwoestbaar Campooz ripstop katoen. Lees in deze blog wat dat precies betekent.

Het doek is niet alleen onverwoestbaar, de beige kleur en de vorm zorgen voor de stoere looks. Het is een lust voor het oog en maakt elke camping een stukje mooier. Tot slot: de luifel is gemakkelijk uit te breiden met zijwanden, waardoor je lekker uit de zon kan zitten. Wordt het slecht weer? Dan houden de zijwanden wind en regen tegen. Zo heb jij genoeg ruimte om alsnog aangenaam buiten voor de caravan te zitten.

raoul en ralph onder trekking luifel voor caravan

Wat kost een caravanluifel?

Er zijn caravanluifels in verschillende prijscategorieën. Onze Trekking luifel is al beschikbaar vanaf € 559,- en wordt geleverd in een stevige draagtas. De verschillende zijwanden zijn al verkrijgbaar vanaf € 119,-. Wil je helemaal in Campooz stijl kamperen? Kijk dan eens naar onze buitenmat met een donkere en een lichte kant, verkrijgbaar in twee maten!

Caravanluifel opzetten

Het opzetten van een Trekking luifel is een fluitje van een cent. In 10 eenvoudige stappen leggen wij je uit hoe je dit doet. Geen zin om te lezen? Dan kun je in onze opzetinstructie bekijken hoe het werkt. Hier zie je hoe Raoul en Ralph de luifel opzetten én weer afbreken. 😉

De caravanluifel is:

  • Licht! Je neemt ‘m zo mee
  • Snel op te zetten
  • Gemaakt van Campooz ripstop katoen
  • Handig voor een kort verblijf
  • Een echte eyecatcher op de camping
  • Uit te breiden met zijwanden. Met, zonder raam of een gaaswand

Kortom; een echte must-have! Wij zijn benieuwd: ga jij voor de caravanluifel of voortent? Laat het ons weten in een reactie onder deze blog. Ben jij na het lezen helemaal overtuigd? Er is altijd een Campooz caravanluifel dealer bij jou in de buurt!

Tot campooz.

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog