Caravanity Event: 10 jarig bestaan

Ter ere van het 10 jarige bestaan organiseert Caravanity een evenement op zaterdag 9 april. Het allereerste Caravanity Event vindt plaats op Vakantiepark de Jagerstee in Epe. Trotse eigenaren showen hier hun gepimpte huisjes op wielen aan elkaar en iedereen die nieuwsgierig is!

caravanity by campooz

De Caravanity by Campooz luifel bekijken en inspiratie opdoen

De afgelopen 10 jaar zijn de campings er kleuriger uit gaan zien dankzij al die gerestylede kampeermiddelen en dat is voor Caravanity reden voor een feestje! Heb je geen gepimpt kampeermiddel, maar wil je toch eens binnen gluren en in real-life inspiratie op doen? Op zaterdag 9 april kun je tussen 10.00 en 17.00 uur komen kijken. Er zijn zo’n 80 kampeermiddelen te zien. Naast de vele inspiratie die je er opdoet, kun je er ook workshops volgen, pimp advies krijgen, toffe spullen scoren én de mooie oranje Caravanity by Campooz luifel op je gemak bekijken! Verder zijn er een aantal foodtrucks aanwezig voor een lekker hapje of drankje en is er ruimte voor een dansje. Kortom: een echt ‘pimpfestival’! 😉

caravanity

Campooz aanwezig

Op zaterdag 9 april is onze Ralph van Campooz Caravanning aanwezig. Hij vertelt je alles over hoe je de Caravanity by Campooz luifel opzet en hoe dit op verschillende manieren kan. Voor andere vragen, advies of inspiratie, kan je natuurlijk ook bij hem terecht.

Start van een community

In 2012 is Femke Creemers begonnen met een blog en foto’s op Pinterest. Ondertussen is het uitgegroeid tot een community en platform met tips, ideeën en tricks voor iedereen die zijn caravan, camper of zelfs tent wil pimpen. Voor inspiratie kun je bij Caravanity zeker terecht!

retro caravanity luifel

Weekend op de Jagerstee

Wil je graag het weekend tijdens het Caravanity Event op de Vakantiepark de Jagerstee verblijven, maar heb je geen eigen kampeermiddel óf is je kampeermiddel nog niet klaar? Neem dan contact op met de Jagerstee voor een kampeerplek ergens anders op de camping of voor het huren van accommodatie. Van vrijdag 8 april 12.00 uur t/m maandag 11 aprill 12.uur ben je welkom om te kamperen.

Tickets en informatie over het event

Check voor meer informatie en de tickets de website: caravanityevent.nl. Geef je interessante workshops of verkoop je leuke spullen? Neem dan contact op met Judith Miedema van Caravanity!

Kom jij kijken dit weekend? Laat het ons weten! We wensen je veel plezier en tot Campooz!

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog