Caravanity by Campooz: de unieke retro-look luifel

Een toffe samenwerking leidt tot een toffe caravanluifel. Caravanity en Campooz hebben een caravanluifel geïntroduceerd die op vrijwel iedere caravan past. De stijlvolle luifel van ripstopkatoen met okergele/oranje kleur neemt je mee naar de jaren zeventig. Het opzetgemak en de materialen daarentegen zijn echt helemaal van nu.

retro caravanluifel

Een wens die in vervulling gaat

“Bij een mooie caravan hoort een eyecatcher als luifel en die zijn lastig te vinden. Campooz sprak mij met mooie vouwwagens en trekkingluifels enorm aan. De ontwerpen en materialen zijn prachtig en daarmee een goede basis voor deze luifel. Het resultaat ziet er fantastisch uit!” aldus Judith Miedema van Caravanity. Er zijn verschillende manieren waarop je de caravanluifel opzet. Hierdoor past hij op oude en nieuwe caravans.

retro caravan luifel

Caravanity

Caravanity is een platform boordevol inspiratie om je caravan of camper te pimpen. Zowel op de website, als in de boeken krijg je DIY tips en inspiratie om zelf jouw caravan te restylen. Judith: “Caravans en kampeervakanties zijn populairder dan ooit. Alleen is niet iedereen gecharmeerd van het suffe interieur van zijn of haar sleurhut. Het leuke is dat je deze helemaal naar eigen smaak kunt ‘pimpen’. Deze unieke retro luifel maakt het plaatje helemaal compleet”.

retro caravanluifel vintage caravan

Zijwanden

Je kan de retro luifel uitbreiden met zijwanden die je makkelijk vastklikt. Je kunt kiezen uit een dichte zijwand, een met raam of eentje van horrengaas. De losse zijwanden zijn universeel voor zowel de linker- als de rechterkant. Handig!

campooz-trekking-luifel-uni-zwart

Caravan pimpen

Je caravan pimpen doe je natuurlijk binnen door nieuwe bekleding, een ander behangetje en leuke accessoires. Buiten de caravan wil je het net zo gezellig maken. Leuke stoelen, lampjes en een nieuwe kampeertafel. De look aan de buitenkant van de caravan pimp je vooral met een mooie luifel. Bijvoorbeeld met de Caravanity luifel, maar Campooz heeft nog twee andere pronkstukken. Pimp je caravan met de Trekking luifel of Travelling luifel in de kleur beige, zwart of lichtgrijs.

campooz caravanity trekking luifel label

Als je meer informatie wil, kijk dan op de website van de Caravanity luifel.

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog