Caravan luifel met zijwanden

Caravan luifel met zijwanden

Lekker uit de zon of wind voor de caravan genieten? Dan is de Campooz Caravanning Trekking luifel echt iets voor jou! Deze caravan luifel met slimme Triple-Lane pees heeft niet alleen de ideale pasvorm, maar is bovendien uit te breiden met super leuke zijwanden.

caravan luifel met zijwanden

Caravanning Trekking luifel met raam en dichte zijwand.

Soorten zijwanden

Verkrijgbaar in drie functionele uitvoeringen, is je caravan luifel in een handomdraai voorzien van zijwanden met een dicht, gaas of raam ontwerp. Liever een combinatie? Dat komt goed uit, de zijwanden zijn per stuk verkrijgbaar en naar hartenlust te combineren.

caravan luifel met gaas zijwand

Caravan Trekking luifel zijwand met gaas of raam.

De zijwand van gaas heeft twee functies. Het werkt zonwerend en houdt een deel van de wind tegen. Als het warm is, zorgt dit voor ventilatie en bescherming tegen de zon. Een comfortabele connectie met buiten noemen we dat bij Campooz.

Montage zijwand

Ook zijn de zijwanden voor je caravan luifel universeel voor links en rechts en klik je ze eenvoudig aan het frame van de luifel. Makkelijk en snel. De zijwand bevestig je tot slot aan de grond met een haringsnelspansysteem, zodat deze altijd als gegoten staat.

Materiaal en opbergen

Net als de Trekking luifel zijn de zijwanden gemaakt van sterk en beige 300 gr/m2 ripstop katoen. Meer over dit onverwoestbare type stof vind je op deze blog. De twee zijwanden passen tot slot zonder gedoe in de bestaande Trekking luifel opbergtas.

caravan luifel opbergtas

Zijwanden berg je eenvoudig op in de caravan luifel opbergtas

Dealers luifel en zijwanden

Ook zo’n zin om droog en warm te genieten van de buitenlucht? Door middel van onze dealer pagina vind je altijd een verkooppunt bij jou in de buurt. Zoek bijvoorbeeld op de kaart of kijk in de dealerlijst.

Meer weten? Vraag het ons via WhatsApp of laat hieronder je reactie achter. Bij Campooz komen we graag met jou in contact.

Tot Campooz!

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog