Caravanluifel voor de Knaus Sport&Fun

Beloond met een Caravan Design Award, is de Knaus Sport&Fun met zekerheid een indrukwekkende verschijning te noemen. Met opvallend en avontuurlijk design doet de caravan ontzettend sportief aan. Niet zo gek dat de caravan luifel van Campooz letterlijk en figuurlijk aansluit op de Knaus Sport&Fun. Allebei kenmerkend van vorm, licht en super sportief!

Knaus Sport&Fun

De Knaus Sport&Fun barst van de dynamiek. Sportief van binnen én buiten. Deze compacte lichtgewicht is eveneens voorzien van energieke decoratie aan het exterieur, aangevuld met blauwe kunststof delen. Een opvallende verschijning is het gevolg. Klaar voor het avontuur, om te trekken van hoogtepunt naar hoogtepunt. En natuurlijk de fun!

knaus sport en fun caravan luifel kopen

Caravan luifel voor de Knaus Sport&Fun

De Sport en Fun van Knaus blinkt uit in zijn gewicht, efficiënte indeling en stoere uiterlijk. Binnen sluiten de kleuren en vormen naadloos op elkaar aan. Een dynamisch en harmonieus geheel, dat aanvoelt als een warm bad. Een thuis voor iedereen die op zoek is naar een actieve en sportieve vakantie. Via de ladder leg je je surfplank of kajak eenvoudig op het dak. En met een deur aan de zij-en achterkant, ren je snel ieder avontuur tegemoet. Het enige dat nog ontbreekt is een Campooz caravan luifel. Bij uitstek geschikt voor trekking en rondreizen!

Campooz Caravanning Trekking luifel

Speciaal voor de caravan heeft Campooz de Trekking luifel ontwikkeld. Kenmerkend van vorm, licht in gewicht, stijlvol en met een onverwoestbaar uiterlijk. Dankzij het super sterke ripstop katoen is dat het ook! Daarnaast is de caravan luifel van Campooz door het Triple-Lane systeem op iedere glooiende ondergrond strak in model te zetten. De luifel is lekker licht dankzij het aluminium frame. Onderweg berg je de luifel weer op in de speciale opbergtas. Of sporttas, dat kan natuurlijk ook! Verkrijgbaar in zes verschillende maten, past de Trekking luifel bij uitstek op de Knaus Sport&Fun.

interieur knaus sport&fun

De Trekking luifel koop je bij jou in de buurt

Enthousiast geworden? Een caravan luifel voor de Sport en Fun koop je altijd bij jou in de buurt. In ons Campooz Caravanning dealer overzicht, klik je makkelijk en snel op de dichtstbijzijnde dealer. Open de routebeschrijving en ga in recordtempo je volgende avontuur tegemoet.

De beste caravan luifel

Meer informatie en details over de Trekking luifel lees je in deze speciale blog.

Beeldmateriaal: Copyright Reinders-Rekreatie