Caravanluifel voor de Beachy caravan

Misschien heb je er tijdens de Caravan Salon in Düsseldorf al kennis mee gemaakt. Voor de echte vrijbuiter heeft Hobby namelijk de Beachy caravan ontwikkeld. Ben jij klaar voor zout in je haar en zand tussen je tenen? Onze Caravanning Trekking luifel is bovendien zeer geschikt voor de Beachy en misschien zelfs nog wel stoerder! De Campooz caravan luifel aan de Beachy, een avontuurlijke combi!

campooz trekking luifel voor hobby beachy caravan

Op zoek naar vrijheid

De Beachy is voor iedereen die op zoek is naar vrijheid. Dat gevoel werd bovendien extra benadrukt tijdens de Caravan Salon. Compleet met houten loopvlonders op een speciaal aangelegd strand. Een liveartiest met gitaar maakte het plaatje compleet. Net als de stukken drijfhout.

Recht door zee

Spartaans, spontaan en recht door zee. De Beachy caravan heeft een een basic interieur dat helemaal aansluit op de trend van tiny houses en ‘ontspullen’. Zo heeft de caravan geen kooktoestel of douchecabine (wel een inloopkast). Ook kun je binnen wegdromen bij een heerlijk gevoel voor avontuur. Zo zijn overal in het interieur kleuren te vinden die doen denken aan het strand. Het gebruik van hout maakt het interieur niet alleen gezellig, ook is het een knipoog naar drijfhout;)

opmeten campooz caravan luifel

Trekking luifel past op iedere Beachy

De Beachy is leverbaar in drie modellen. De Beachy 360, 420 en 450. Benieuwd naar de inrichting? Die vind je hier in een handig overzicht. Onze Caravanning Trekking luifel is bovendien uitermate geschikt! Deze zit namelijk als gegoten. Dit zijn de passende maten:

Beachy 360
Beachy 420
Beachy 450

Stoer en stijlvol

De Trekking luifel van Campooz Caravanning past niet alleen naadloos op de Beachy caravans, ook zijn ze allebei avontuurlijk en stoer. Een perfecte match! Ook handig voor op het strand, de Trekking luifel is gemaakt van onverwoestbaar ripstop katoen en zeer eenvoudig op te zetten. Dankzij het Triple-Lane systeem is de luifel bovendien flexibel af te spannen naar smaak en ondergrond. Laat die zandduinen maar komen!

Meer weten over de Campooz Caravanning Trekking luifel? Alles over de beste caravan luifel vind je hier.