Jouw caravan op de foto?

In het voorjaar gaan we voor onze nieuwe brochure een weekend lang mooie foto’s maken. Daarvoor zijn wij op zoek naar caravanbezitters die op onze kosten een van vrijdag tot en met zondag komen kamperen.

Het plan

We hebben weekend van 13, 14 en 15 mei gepland. In het geval van heel slecht weer,  is, dan bestaat de mogelijkheid dat we het een week uitstellen. Wij reserveren een veldje op een camping op een centraal gelegen plek in het land. Het veld is gevuld met caravans, tenttrailers en campers.

Drinken voor de caravan

Het perfect plaatje?

Dat is niet zo’n lastige vraag. Ons perfecte plaatje straalt gezelligheid, avontuur en sportiviteit uit. We maken tussendoor ook productfoto’s zonder mensen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er de hele een camera op je gericht is. Wij vinden sfeer en gezelligheid het belangrijkst. Lekker eten, borrelen en spelletjes doen. Niks moet, alles mag!

Je bent onze gast

Aan het weekend zijn natuurlijk geen kosten verbonden. Wij zorgen voor een hapje en drankje. Op de zaterdag steken we de BBQ aan. Wij heten je op vrijdag welkom vanaf een uurtje of 7 ’s avonds. Zondagmiddag sluiten we het weekend af en ga je weer naar huis.

Lijkt je dit leuk om te doen? Dan zouden wij het te gek vinden als je ons dat laat weten! Dat kun je doen door onderstaand formulier in te vullen, ons te mailen naar info@campooz.com of een whatsappje te sturen met jouw gegevens en een leuke vakantiefoto. Heb je vragen? Stuur ons dan een WhatsApp bericht zodat we contact met je op kunnen nemen.