Caravanluifel voor de Eiffeland Deseo

In een markt waarin caravans steeds duurder worden, heeft Weinsberg de ultieme oplossing gevonden! Een hoogwaardige en complete uitrusting tegen een zeer scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Zo wordt een gloednieuwe caravan toch ineens heel aantrekkelijk. Helemaal met een caravan luifel van Campooz. Niet voor niets noemt Weinsberg één van haar caravan modellen de Edition [HOT]. De ideale caravan luifel voor Weinsberg, die niet alleen uitkomst biedt tegen de hitte, maar ook tijdens regen en wind. Ook eenvoudig op te zetten en ontzettend flexibel in gebruik!

caravan luifel voor weinsberg

Caravanluifel voor de Weinsberg caravan

Weinsberg maakt een geheel nieuwe caravan bereikbaarder dan ooit. Met de CaraOne, Edition [HOT] en CaraCito, zet het van oorsprong Duitse merk, in op een heel scherp instaptarief. Met meer dan 50 jaar aan ervaring in de ontwikkeling en bouw van caravans, heb je de keuze uit drie modellen met elk een eigen karakter. Zo kun je kiezen voor de volledig elektrische en gasloze Weinsberg CaraCito. Denk aan een elektrische airco met verwarming en een glaskeramische kookplaat. Dat wordt lekker koken. Met de CaraOne heb je zelfs de keuze uit maar liefst 11 indelingen. Je thuis voelen in een caravan ging nog nooit zo snel! Voor de meest rijke uitrusting en een overvloed aan lichtinval, zit je goed in de Edition Hot. De Trekking luifel van Campooz Caravanning maakt het plaatje compleet. Snel op te zetten, veel buiten kunnen zitten en met een ideale pasvorm.

weinsberg interieur caravan luifel kopen

Caravanning Trekking luifel voor de caravan

Bedoeld om zoveel mogelijk tijd buiten door te brengen. Met de Trekking luifel van Campooz Caravanning geniet je in comfort van de elementen. Zon, regen of wind, deze onverwoestbare caravanluifel kan het allemaal. En niet te vergeten: super stoer en stijlvol. Makkelijk op te zetten en mee te nemen in een stevige opbergtas. Dankzij het Triple-Lane systeem is de luifel net zo makkelijk strak te zetten op een niet vlakke ondergrond. De apart te verkrijgen zijwanden met dichte, gaas of raamwand maken het feest compleet. De Trekking luifel koop je altijd bij jou in de buurt!

De beste caravan luifel

Meer informatie en details over de ideale caravan luifel voor jouw Weinsberg caravan, lees je in deze speciale blog.

Beeldmateriaal: Copyright Vossenhoek Caravan & Recreatie