Caravan luifel voor de Eifelland Deseo

Stoer en stijlvol. De Eifelland Deseo en Campooz caravan luifel vormen een avontuurlijk duo. Allebei blinken ze uit in gebruiksgemak en reislustige karakter. Bovendien zijn ze bij uitstek geschikt voor trekking. Op doorreis of van parel naar paradijs. Wat je ook doet, de Campooz caravan luifel voor de Eifelland Deseo is flexibel in iedere situatie. Op vlak en op glooiend terrein. Ook leuk: de luifel is naar smaak en gebruik uit te breiden met talloze Campooz accessoires. En vergeet natuurlijk het nieuwe merk Rebel-Outdoor niet!

caravan luifel eifelland deseo

Eifelland Deseo

Degelijk en karakteristiek. De Eifelland Deseo is een tijdloze verschijning. Bovendien gebouwd door het belangrijke Europese Knaus Tabbert concern. Toen was het voornamelijk bestemd voor de Nederlandse markt. Tegenwoordig valt de Deseo direct binnen het assortiment van Knaus. De huidige Knaus Deseo is heel modern met fibreframe-technologie. Ook heeft deze avonturier vier wielen gekregen. Het design is nog stoerder dan het al was.

caravan luifel eifelland deseo

Caravan luifel voor de Eifelland Deseo

Dankzij de peesrail bevestig je de Campooz Caravanning Trekking luifel eenvoudig op de caravan. Meet het rechte stuk van de caravan of rail om te bepalen welke maat luifel je nodig hebt. De Campooz luifel is in zes maten beschikbaar. Kies uit de Trekking 275, 300, 325, 350, 375 of 400. Je breidt de Trekking luifel van Campooz eenvoudig uit met zijwanden naar keuze. Houd je van veel licht? Dan is de zijwand met raam echt iets voor jou. Uit het zicht zitten doe je met de dichte zijwand. De zijwand met gaas houdt zon en wind tegen, terwijl je kunt blijven genieten van het uitzicht!

campooz trekking luifel met zijwanden

Onverwoestbaar

Om er voor te zorgen dat de caravan luifel er niet alleen avontuurlijk uit ziet, maar dit ook daadwerkelijk is, heeft Campooz voor 300 gr/m2 ripstop katoen gekozen. Onverwoestbaar en super stoer! Het aluminium frame zorgt ervoor dat de luifel ook nog eens super licht is. Dankzij het Triple-Lane systeem is geen ondergrond te gek. De Trekking luifel zet je altijd strak. Laat de luifel in zijn geheel door de peesrail gaan of gedeeltelijk. Aan jou de keuze!

Campooz Caravanning

Ontdek de caravan luifel van Campooz Caravanning bij jou in de buurt. Een dealer is zo gevonden dankzij onze zoekhulp. Klik op de routebeschrijving en rijdt je volgende avontuur tegemoet.

Laat je alvast overtuigen en ontdek in deze blog alle voordelen van de beste caravan luifel.

Beeldmateriaal: Copyright Liemers Caravans