Wat is een goede caravan luifel?

Wat je nu gaat lezen is echt gebeurd. Stel je eens voor dat je dit mee zou maken… Je hebt een week voor de start van jouw vakantie een leuke caravan gekocht. De caravan was volgens de vorige eigenaren helemaal klaar voor gebruik. 

Tijd om op pad te gaan! Na een lange reis ben je veilig aangekomen op de camping. Je checkt in bij de receptie en neemt de benodigde papieren in ontvangst. Vervolgens ga je naar je aangewezen kampeerplek. Netjes inparkeren, de handrem erop en klaar. Wat kan er nu nog misgaan? Je slaat je vouwstoel uit en pakt een krantje uit de auto. Even bijkomen in de zon, dat heb je wel verdiend.

Plots slaat het weer om en begint het te hozen. Ook dat is kamperen. Zeiknat stap je de caravan in. Shit, geen caravan luifel in één van de kasten. Snel maar eens kijken of er in de buurt nog één te scoren is. Maar wat is een goede caravan luifel? Op naar een Campooz dealer!

campooz caravanning luifel aan caravan

De Trekking Luifel

Met de caravan op vakantie gaan, geeft een hoop vrijheid. Daar hoort een luifel bij met veel opzetgemak. Het is volgens ons logisch dat je dan bij een Trekking luifel van Campooz terecht komt. Deze luifel is verkrijgbaar in zes verschillende maten, namelijk 275, 300, 325, 350, 375 en 400 centimeter. Zo is er altijd een luifel te vinden die op jouw caravan past. De Trekking luifel is erg flexibel. Meet de daklijn van je caravan op en je weet al welke luifel je nodig hebt. Rond de gemeten lengte altijd af naar boven. Daarnaast bewaar je je Trekking luifel eenvoudig in draagtassen gemaakt van onverwoestbaar Campooz ripstop katoen.

luifel aan caravan

Voordelen Trekking luifel

Standaard leveren we de Trekking luifel met open zijkanten. Zo groet je de buren ‘s ochtends vriendelijk en geniet je van enorm veel bewegingsvrijheid. Het design is strak, waardoor je caravan qua uiterlijk een mooie upgrade krijgt. Gaat het regenen? Dan ben je van boven goed beschermd. Toch houdt het gebruik van de Trekking luifel daar niet op. Wist je namelijk al dat je deze luifel eenvoudig uitbreidt?

Drie verschillende zijwanden

Is enkel een extra dak boven je hoofd niet voldoende? Geen enkel probleem! De Trekking luifel breid je eenvoudig uit met één of twee zijwanden. De zijwand klik je eenvoudig aan het frame van de luifel en zet je met een haring vast in de grond. Klaar is Kees. 

Zijwand horrengaas

De eerste zijwand is van horrengaas. Deze zijwand heeft twee belangrijke functies. Zo werkt deze zijwand zonne- en windwerend. Daarnaast is het prima mogelijk om door een horrengaas muur te kijken, waardoor je jezelf niet helemaal afsluit van de buren. 

campooz caravan luifel met zijwanden

Dichte zijwand

Gaat het toch wat harder waaien? Klik net zo eenvoudig een dichte zijwand óf één met een raam aan de Trekking luifel vast. Hiermee blokkeer je alle wind en regen van de zijkant(en). De dichte zijwand is daarnaast een ideale toevoeging om toch iets van privacy voor jezelf te creëren op de camping. 

Verkrijgbaar bij onze dealers

De Trekking luifel van Campooz is verkrijgbaar bij onze dealers, verspreid over Nederland en in het buitenland. De luifel, en de opbergtas, zijn gemaakt van het sterkste ripstop katoen dat er te vinden is. Australische legertenten worden ook van deze stof gemaakt. Met de Trekking luifel kan je dus flink wat jaren vooruit. 

De beste kampeerbeleving ervaar je met de sterkste kampeerproducten. Bekijk of er een Campooz dealer bij jou in de buurt is en ga voor misschien wel de beste caravan luifel die er is. Welke maat heb jij nodig?