Home/Caravanluifel, Product informatie/Met de Hobby Beachy en Trekking luifel naar de zon!

Met de Hobby Beachy en Trekking luifel naar de zon!

Lange zomeravonden, zwemmen in de zee, veel zonnebrand en elke ochtend ontbijten met vers stokbrood van de campingwinkel. Dat is kamperen in het zuiden van Europa. En als je dan gaat kamperen dichtbij het strand en de zee, dan is de Hobby Beachy perfect. Of als je het strandgevoel wil ervaren op een andere plek. Dan ook!

Goedemorgen vanaf het strand

Je wordt wakker in de caravan en kijkt naar buiten. De zon schijnt al volop en je besluit een ochtendduik te nemen. Wat een goed begin van de dag. Met je haar nog nat van het zoute zeewater haal je wat broodjes en verse sap. Je ploft neer in jouw fijne zandkleurige strandstoel. Die kleurt mooi bij de beige luifel waar je onder zit. Het is niet het plan vandaag, maar je kan hier wel uren zitten.

beachy met caravan luifel

Op zoek naar souvenirs

Samen pak je de auto naar het dichtstbijzijnde dorpje. Om de nieuwe caravan nog meer thuis te maken, koop je wat leuke souvenirs. Het idee is om van elke reis iets te verzamelen. Voor nu is het een leuke ansichtkaart in een fotolijstje. Wie weet wat de volgende reizen brengen. Daarna zoek je een terras op en probeert het lokale eten uit. Heerlijk!

Uit de zon onder de Campooz Trekking luifel

Eenmaal weer bij de caravan (ofwel je strandhuis op wielen😉) ga je met een boek in de schaduw zitten. Onder de caravanluifel zit je uit de zon met een briesje. De koelkast is binnen handbereik. Door het lezen ben je de tijd vergeten. De buren komen al bijna barbecueën! Je snijdt wat groente, bereidt het vlees en zet de barbecue aan. Dit wordt een gezellige avond.

beachy met caravan luifel

Slapen in de Hobby Beachy

’s Avonds voor het slapen gaan drink je samen nog een laatste drankje aan de drijfhouten tafel in de caravan. Voordat je de zitplek omtovert naar slaapplek, kijk je nog een keer naar het uitzicht buiten. Met het raam nog open luister je naar de golven. Wat een gevoel van vrijheid geeft het om de geluiden van de zee te horen vanuit je bed.

Voor welke maat ga je?

De Hobby Beachy caravan is er in drie modellen: 360, 420 of 450. Zo kies je zelf hoeveel ruimte je nodig hebt. De Trekking luifel voor Beachy is er ook in deze maten. Deze caravanluifel van Campooz past perfect op de ronde daklijn. 😊

Wat vind jij van de Hobby Beachy met de Campooz Trekking luifel? Laat het ons weten. Tot Campooz!

Met de mooie foto’s van Obelink, bedankt!

Lees ook deze blogs!

  • caravan avento h385 campooz trekking luifel

Een Avento H385 uit 1980

De echtgenote van Raoul is al een tijdje op zoek naar een retro caravan. Ze kocht een Avento uit 1985 en knapte deze helemaal op!

Deel deze blog