Home/Caravanluifel, Caravans/Campooz Trekking caravanluifel voor Touring

Campooz Trekking caravanluifel voor Touring

De Trekking luifel heeft een herkenbare vorm met een prachtig lijnenspel. Daarom introduceren we dit jaar nieuwe varianten op de universele Trekking luifel. Zo kunnen nog meer caravans op pad met onze mooie caravanluifel. Een uitbreiding op ons assortiment is de speciale luifel voor de Touring caravans.

Tijdloos ontwerp: de Eriba Touring

De Touring caravans zijn echte klassiekers met iconisch hefdak. Je herkent de caravan meteen als je ‘m ziet rijden. ‘Voor groot avontuur is niet veel ruimte nodig,’ volgens Eriba. Wij vinden dat deze cult caravan een unieke Trekking luifel verdient. Wij introduceren daarom onze caravanluifel: Trekking for Touring

trekking-voor-eriba-touring-luifel

Campooz Trekking for Touring

Om de cult caravan nóg een stukje mooier te maken, hebben wij een unieke luifel ontwikkeld die je makkelijk opzet en ideaal is voor elke vakantie. De pees van de luifel schuif je eenvoudig aan de caravan en de stokken (dakliggers) bevestig je in de pockets die aan de luifel zitten. Door de leverbare maten, past de luifel perfect op elke Touring caravan. Dankzij een verhoging van 20 cm bij de middelste dakligger, kan je zonder problemen onder de luifel staan. Door diezelfde dakligger kan de deur ook helemaal open.

trekking-voor-eriba-touring-luifel-zijwanden

Materialen Trekking luifel voor de Touring

Het doek dat we gebruiken voor deze caravan luifel is 300 gr/m2 Campooz Ripstop katoen. Ons ripstop katoen is sterk, onderhoudsarm, ademend, UV-werend en na een regenbui droogt het snel. En dan hebben we het nog niet eens over de prachtige grijze kleur! De kleur van de luifel matcht namelijk perfect met de nieuwe buitenkant en met de stof van het hefdak. Het frame van de luifel is van aluminium met quick-grip en de buizen zijn Ø 25/22 mm. De luifel en stokken zitten in handige draagtassen, zodat je het makkelijk mee op vakantie neemt en opbergt.

Zijwanden aan deze caravanluifel?

Ook voor deze Trekking luifel zijn zijwanden beschikbaar. Dicht, van horrengaas of met raam. Je hebt de keuze uit twee kleuren voor de zijwanden. Dezelfde grijze kleur van de luifel of een zwarte kleur. De zwarte kleur is hetzelfde als onze Trekking luifel voor buscampers. Ga jij voor de grijze caravan luifel met grijze of zwarte zijwanden?

trekking-voor-eriba-touring-luifel-deur-open

Een ware toevoeging aan het Campooz Caravanning assortiment. Hoe denk jij erover? Laat het weten in een reactie onder de blog.

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog