Luifel voor de Hobby Excellent Edition 495 UL

Op zoek naar een luifel voor de Hobby Excellent? Wij vertellen je over de eigenschappen, het comfort en de mogelijkheid van een luifel voor de Hobby Excellent. Ben je ook nog eens een kampeer- en reisliefhebber, dan moet je zeker verder lezen!

De Hobby Excellent Edition 495 UL – een caravan voor onvergetelijke avonturen

De caravan Excellent Edition 495 UL kenmerkt zich door het elegante en moderne design en is een getalenteerde allrounder. Met een totale lengte van bijna 6 meter en een breedte van ca. 2,3 meter biedt het voldoende ruimte voor een gezin van 4 of een stel dat wil genieten van de vrijheid van kamperen. Het interieur is ontworpen met kwaliteitsmaterialen en praktische oplossingen voor een aangenaam verblijf.

Hobby Excellent 495

Comfort en gezelligheid

Comfort staat voorop bij deze Hobby. De caravan heeft een doordacht interieur. Een goed uitgeruste keuken met fornuis, koelkast en gootsteen maakt het mogelijk om maaltijden te bereiden zoals thuis. De gezellige woonkamer (uitgerust met een metalen lifttafel en veel bergruimte in hangkasten of een kledingkast!), nodigt je uit om te ontspannen. Dit gedeelte zet je zo om in een extra slaapplaats. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en wastafel. Alles wat je onderweg nodig hebt dus!

Flexibiliteit en mobiliteit

De Excellent Edition 495 UL is een caravan die door zijn afmetingen en lage gewicht van 1500 kg gemakkelijk te manoeuvreren is. Dit maakt het de ideale metgezel voor avontuurlijke reizigers die graag nieuwe plaatsen ontdekken. Dankzij zijn aerodynamische ontwerp en goede wegligging is hij eenvoudig te trekken, maar toch heb je voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Outdooravonturen en vrijetijdsactiviteiten:

Met deze Hobby caravan zijn er geen grenzen aan buitenavonturen. Er is ruimte voor fietsen, campingstoelen en nog meer andere buitenartikelen. Reis naar afgelegen campings en ga de natuur in voor wandelingen, fietstochten of vistochten. Met deze caravan verken je de wereld zonder comfort in te leveren.

Welke luifel past bij de Hobby Excellent 495 UL?

De Hobby Excellent Edition 495 UL caravan is een perfect voor kampeerliefhebbers die op zoek zijn naar comfort, flexibiliteit en gevoel van avontuur. Dan spreekt het voor zich om de caravan te completeren met een stijlvolle caravanluifel van Campooz. Deze luifel maakt niet alleen indruk met de stoere looks, maar is ook een uitbreiding van je leefruimte. Met of zonder zijwanden. Die keuze is aan jou. Hij is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: zwart, grijs of beige. Omdat de rechte daklijn van de Hobby Excellent een lengte heeft van 3,95 meter, past onze Trekking luifel 400 erop.

Grote caravan met Trekking luifel

Of het nu gaat om weekendtrips in de natuur of langere reizen: met de combinatie van de Hobby Excellent Edition 495 UL caravan en een Campooz Trekking luifel geniet je optimaal van de vrijheid van kamperen. De luifel is binnen een mum van tijd opgezet. Dus pak de caravan en rijd naar de horizon! De Trekking luifel in maat 400 vind je bij onze dealers. Happy camping!

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog