Caravanluifel voor Dethleffs Camper

Eropuit met het gezin in alle ruimte. De caravan: Dethleffs Camper overspoelt je met comfort. Soms is groter daadwerkelijk beter en groot is deze Dethleffs zeker. Inclusief veel licht door de vele raampartijen. Met natuurlijk als perfecte balans tussen binnen en buiten: een Campooz Caravanluifel voor de Dethleffs Camper.

 

De Dethleffs Camper

De Camper (what’s in a name ) is een flinke caravan en daardoor een indrukwekkende verschijning. De caravan is voorzien van een rijke basis uitrusting met plaats voor het hele gezin. Naast diverse maten, ook beschikbaar in uiteenlopende indelingen. Voor ieder wat wils. De Camper kenmerkt zich naast veel licht en leefruimte door een premium chassis, een optimaal systeem tegen slingeren op de weg en speciale remeigenschappen. Met fijne ventilatie voor een gezond klimaat en een slimme indeling voor nog meer ruimtewinst. Je hebt een breed scala aan caravan maten waar je uit mag kiezen. Net als bij de Trekking luifel van Campooz.

Trekking luifel op Dethleffs camper

Trekking caravanluifel op de grote Dethleffs Camper

De Trekking luifel is erg geschikt voor grote XL caravans. De luifel van Campooz Caravanning past dus ook op jouw Dethleffs Camper. Dankzij het Triple Lane systeem past de luifel op iedere Dethleffs Camper uitvoering. Van 460 tot 730. De Triple-Lane structuur zorgt voor een driedeling in de pees. De luifel is hierdoor altijd strak naar beneden af te spannen. Een Trekking luifel 400 (vanaf €629,00) past hierdoor uitstekend op een uitblinker als 650 of 730.

Dethleffs camper

Looks en gemak

Het opzetten is eenvoudig en snel. Binnen een mum van tijd heb je een fijne buitenomgeving gecreëerd. En dan mag je ook nog eens zelf de kleur van het doek uitkiezen: beige, grijs of zwart. Net zo stijlvol als de caravan zelf. Het doek is robuust en onverwoestbaar. Met optionele aanklikbare zijwanden. Dicht, met raam of gaas. Voor iedere kampeersituatie. Nog een handigheid: de zijwanden zijn links en rechts universeel uitwisselbaar.

Het doek van de luifel is 300 grams onverwoestbaar Campooz Ripstop katoen en heeft super fijne eigenschappen. Het is karakteristiek, prettig in de hand en oerdegelijk. Als een ‘markies’ bij uitstek geschikt voor de grote Dethleffs.

Info en video’s over de caravan vind je op: dethleffs.nl/caravans/camper/. De luifel bestellen of in het echt zien? Bekijk hier onze dealers.

Direct online bestellen vanaf € 579,00

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog