Camper luifel voor California

Travelling in style. Het liefst in combinatie met iets wat praktisch is. Compact? Graag! Zoveel wensen. Allemaal doodgewoon voor het grijpen. De Volkswagen California heeft het allemaal.

Looking good

Gelikt, dat is ‘ie zeker. Bij de tijd en tijdloos tegelijk. Generaties zijn er mee opgegroeid. De camperbus is populair bij ‘influencers’ en bij de reislustige avonturier die van z’n pensioen geniet. En alles daar tussenin. Stoer en karakteristiek, net als onze Travelling luifel. Schitterend om te zien, maar vooral praktisch en onverwoestbaar.

Buscamper California met Campooz luifel

In en uit

‘Gewoon parkeren’ kan nog steeds. De parkeerplaats van de Lidl op en af. Tussen de auto’s op de veerboot. Onder de roodwitte balk van de night parking door. De camperbus is veelzijdig. Voor de snelle of kalme reiziger.

Staan en gaan

Dankzij een speciale pees past de Travelling luifel van Campooz perfect op de California. Ook handig, in het midden van de luifel hebben we een verhoging gemaakt. Voor de liefhebber van feitjes; 20 cm om precies te zijn. Zo kan je nog steeds rechtop staan. Geen gedoe.

Onder de Campooz camperluifel met verhoogde dakligger

Camper luifel

De karakteristieke camper luifel is alles behalve ouderwets. De Travelling luifel heeft tijdloze looks, maar met moderne technieken en materialen. Het doek van de luifel is ripstop katoen is er in drie mooie kleuren. 300 gr/m2 en oersterk. Slijtvast, onverwoestbaar en maakt de camping een stukje mooier. Makkelijk uit te breiden met een zijwand naar keuze. Ook in dezelfde kleuren als de luifel (beige, grijs of zwart). Combineren doe je op jouw manier. Jouw stijl, jouw reis!

Lekker praktisch: de luifel voor buscampers

De Travelling luifel is geïnspireerd op de Trekking luifel van Campooz. Snel op te zetten en eenvoudig af te breken. Samen trotseer je de storm. Het avontuur tegemoet met een gevoel van vrijheid. De Travelling luifel past niet alleen perfect op de buscamper, maar dankzij onze zes verschillende maten, ook op caravans. Het is een wederzijdse verrijking. Ze zijn voor hetzelfde doel gemaakt! Wat wordt jouw volgende avontuur?

Lees ook deze blogs!

Deel deze blog